2008 üniversitelerin taban puanları ne olur?

yusuf334

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar

Türkçe =28-1
Sos1 =26-3
Mat1 =5-1
Ed-sos =23-2
Sos2 =15-11yanlış

Sos 2 Çok Zordu Okuldan 72 Geliyor İletişim Tasarım İstiyorum Bilmiyorum Ne Yapacagım

Moralim Çok Bozuk Sizce Bu Sene Gider miyim?:(:(:(:(

arkadaşım benim görüşüm sıralamalarda kontenjanlardan dolayı bir düşme ve buna artı olarak fen liselerinde 4000'e yakın öğrencinin girmediğini düşünürsek bence düşme olur ama ne kadar düşceğini tahmin etmek zor.Çünlü geçen sene biliyorsun kimse tahmin edemedi o kadar yükselcfeğini.BEnde istediğim puanın 3 puan altındayım ama inşallah bu yüklü bir düşme olur.

arkadaşım Ünal Yarımağan dediki sorular basit olacak ok basitti ama 2.bölüm herkesi kastı biraz söylemlere göre!!neyse geçendede dediki öğrencilerin barajı geçmesi için baraj puanını düşüreceğiz bu baraj puanının düşürülmesiyle değilde katsayıların artırılması yönünde bir çalışma olur diye düşünüorum ama ne kadar değişir onu bilemeyiz!! anlatmak istediğim herşey eskiye nazaran daha olumlu sonuçlar doğuruyor neden sende iletişim tasarımı bölümüne gireyemesin bu netlerle ne umudunu yitir nede çok umutlan diyorum ben!ama inşallah istediğin olur!! allah gönlünden geçenin en iisini versin!!

Walla umarım istediğin yere gdebilirisin Kardeş.

Sınaw bence diğer öss'lere göre oldukça zordu.özellikle mat 2'de 15 soru kolay,gerisi kazıktı.Şahsen ben puanların 2006 Öss kadar olmasa da 5-10 puan arası düşer die düşünüorum.Zaten kardeş puanla falan belli olmuo bu işler Önemli OLan sıralaman yani kaçıncı olduğun Oda TEMMUZ 15'te açıklanıcak heralde..

benim
türkçe 20 doğru 8 yanlış

sos1 21 doğru 9 yanlış

mat1 2 doğru 3 yanlış :)

edebiyat 22 doğru 4 yanlış

sos2 24 doğru 3 yanlış

benim türkçe fazla iyi değil 7 yaşımda türkçe öğrendim ayrca üstte arkadaş sos 2 zordu demiş valla denemede bu kadar kolay değildi tarih ve mantıktan bi kaç tane uğraştırdı ama onlarıda yapmadım zaten

Çok Teşekkürler Yorumlarınız İçin Arkadaşlar Allah Herkeze Gönlündekinin En İyisini En Hayırlısını

Versin...

Artık Yapacak Bir Şey Yok...Bekleyip Görmekten Başka...

ins herkes calıstıgı kadarını alır

Amin Diyecegim Ama Sınav Bitti Ne Yaptıgımızı Az Çok Biliyoruz...Ben En Çok Sos 2 Ye

Çalışırdım...Beni Batıran O Oldu...Benim Diyecegim Tek Şey Allah Herkezin Emeklerini Boşa

Çıkarmasın...

valla arkadaşlar rehberlikçi hocamın yanına gittim bana hukuklarda 10 15 puana kadar düşüş bekleniyo dedi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama denemelerde 270 280 yapan arkadaşlarımın nerdeyse tamamı yapamamış yani önceki gibi kolay deildi mat 2 si ve sos 1 zordu zaten puanı yapan da mat 2 den yapyodu 2. bölüm zor olunca da yapamayan sayısı hayli arttı bu yüzden düşer diye bekliyorum puanları...

evet bende seneye giricem össye inşallah düşer ya 250 puan yapmam lazım en az:S

Geri