2007-2008 Beşiktaş & Tribün

omemo

New member
Reaction score
0
Sevgili Beşiktaşlı arladaşlar dikkatimi çeken bazı detayları sizlere aktarmak istiyorum..
Bir FENERBAHÇE taraftarı olarak
2007-2008 sezonu şöyle değerlendirmek gerekirse;
-Klübünüz,Serdar Bilgili ve Lucesku kaybettikten sonra hızlı düşüş yaşanacağı çok belliydi..!! Öyle kadroyu öyle coşkuyu bir daha elde etmeziz çok zor..
Başkanınız Yıldırım Demirören'nin açıklaması çok ilginç..Hakkımız yendi...!!
Tartışılır bu konu ama benim gördüğüm en acı olay malesef TRİBÜN...!!
Tribün beşiktaşa puanlar aldırttı puanlar kaybettirdi..Bilirsiniz ki moral herşeyden önce gelir..Tribün coşkusu Liverpool'u nasıl yendiyse kritik Porto maçını ve Marsilya maçını da öyle kaybetmiştir...!!!
Porto'lu futbolcular tüm beşiktaşlıları adeta dövdü..Neredeyse tüm beşiktaşlı futbolcuları sedye ile oyundan çıktı..Tribün hala amaçsızca bilinçsizce LAY LAY LOM bağırıyor..Islık çalsanıza kardeşim :durdurun yuh çekesenize..Hep bir ağızdan itiraz etsenize...!!!
Fransa'da oyunu anlamsız şekilde atak oynadılar..
İngiltere'den Liverpool maçınızda 8 gol yemiş olabilirsiz çok normal..Acı bir durum ama olabilir..Liverpool bu..Romaya da 7 tane attı M.United..
O kümeden çıksaydınız ki ben eminim çıkabilirdiniz,emin olun o moralle(gazla) her yerde o kadroyla oynardınız..Şuan Şampiyonluğu bile kovalardınız...Emin olun..
O yüzden tribün de anlamsız bağırmalar showlar yerine tribünde maçı izlemenizi tavsiye ederim..
Alex gibi bir oyuncuya yabancı madde atmak ne kadar basitçe bi hareket..Yani başka bir oyuncu olsa amenna da Alex be arkadaşlar..Çok Efendi ve temiz bir oyuncu..sporunu yapmaya çalişan kimseyle işi olmayan biri..Çok ayıp ettiniz..Gereksiz yerede ceza alarak maçınızı kaybettiniz...
Transfer politikanız çok yalnış..Hakikaten isim vermek istemiyorum ama oyuncu değil oduncuları topluyorsunuz..Örnek Baki Mercimek...
Bir örnek te şöyle verim size JOHN CAREW ve VEYSEL ikili si :saskin
Kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz..
Ezeli rakibimizsiniz ama ebedi dostumuzsunuz...!!
Ertuğrul Sağlam hoca yı da değişmesine göz yumuyorsanız sizler gerçekten yancı taraftar
sadece anarşi ve showmen siniz derim..!!
Ertuğrul hoca bir enkaz devir almıştır..!!! Ve çok başarılı bir grafik çizmiştir..!!
Milli takımn başında da kendisini hizmet ederken görmek isterim..!!
2008-2009 sezonu için şimdiden başarılar...!!
Ama tribün Beşiktaşa çok zarar veriyor gözlemim budur...!!

Dostum Asıl Maçları Kazandıran Bizim Tribünümüzdür..

Yensekte Yenilsekte Ölümüne Beşiktaşlıyız Lafı Vardır..

Yenilsekte Vazgeçmiyor Bizim Taraftar..

Yönetimi Boşver Onlar Zaten Toptan Bırakmış Takımı..

ama Burda Desibel Rekorunu Kıran Taraftar Var..

Onlar Olmasa Zaten 2.Lige Bile Düşebilirz..

Bence bu kadar takımı seven taraftar bu skorları değiştirebiliyorsa Eminim ki bu gidaşatıda değiştirecek isteğe ve yüreğe sahipler..!!

Sen Dalgami Geçiyorsun Bizimle Alexsin Neresi Dürüst?? Bak Kardeşim Git İşene Bizi Hasta etme Taraflı Yazılarınıda Kendine Sakla Ayrıca Biz Tribünde Demiroren Ve Sinan Ergin İstafa Diye Bagırırken ADAM GİBİ ADAM ERTUGURUL SAGLAM diyorduk BJK-SİVAS Macı Git İzle Biz Sizin Gibi Oyuncumuzu Dovmez Hakaret Etmeyız...Hadi Siz Gidin Aglayın Penaltımız Verilmedi Diyin.Hatırlıyormusun Fazla Değil 1 Ay Önce Felan Colin Kazımın Ceza Sahasında Voleybol Oynar Gibi Topları Eliyle Uzaklaştırdıgını Hakkımız Yenmedi Mi?Ve Maçtan Sonra Ne Dediniz Şampiyonluklar Yarınlara Kaldı Beşiktaşşş Şimdi Aynısını Bende Sölüyorum Şampiyonluklarınız Nereye Kaldı Kanaryacıklar Gs O Kadrosuyla Ezdi Sizi Unutmayın M.unitedleri 0 Cekmeleri;))

Benin bahsettiğim aslında şampiyonlar ligi idi :melek
Türkiye de ki her maç şaibe altında..2 kritik maç PORTO-MARSİLYA
Alex hakkında böyle düşünüyorsan..Sana bişi anlatmaya gerek yok..Kasap havası çaliyorsun :clap Fenerbahçe taraftarı olarak bizim futbolcuya saldıranı kendi içimizde kınıyoruz ki kimse tanımıyor o kişileri..

Tabi Hep Öle Olur Zaten Rüştüyü Dövenleride Kimse Tanımıyordu Demi? Aziz Yıldırım Yollamamıştı Onları Demi:D Önce Aynaya Bakın Sonra Aynanın Dışında Kalanlara Laf Atın.Çarşı...

Ben onu bunu bilmem ama bizi rüştü gibi bizi büyük dertten kurtardığınız için ayrıca gözlerinizden öperiz :biggrin :clap
Konu başka yerlere geçmesin..Konu başlığı var

arkadaşımız güzelce tahriksiz görüşlerini belirtmiş doğru veya yanlış saygı duyarım . gelelim söylediği konulara.. 55 bin kişiden o kadar ses çıkması bi defa hiç normal değil. ıslıkla avrupalı futbolcuları sindiremessiniz çünkü onlar alışıklar.. beşiktaş taraftarı karşı tarafı durdurmaktansa,kendi oyuncusuna gaz ve motivasyon vermede eşsizdir. kısacası bjk taraftarı nerde nasıl davranacağını, her taraftar topluluğundan daha iyi bilir.

Sizin Nasıl Taraftar Oldugunuzu Dünya Alem Biliyor Sıra Kimde ? Rüştü,Kezman Şimdi Sıra Kimdeeeee??

bu sene Beşiktaş Tribünlerinde makara ortamı biraz abartıldı ama makara yapanlarada hak vermek lazım..
takım taraftarı heyecanlandıracak umutlandıracak bir oyun oynamadıktan ,galip geldiği maçları bile ite kaka 1 gol farkla stres altında kazanabildikten sonra bu sezondaki başarısızlıklarda en az vebal Beşiktaş taraftarınındır..
ne yani onlar milyon dolarlar alıp oynarken ben hafta sonu tatilimi feda etmeyi ve dolayısıyla maç için belli bir maliyeti göze alıp stada koşmuşsam ve karşımda üzerine giydiği formanın ağırlığının farkında olmayan futbolcular ve daha önceden satın alındığı her halinden belli hakemler varsa ben o maçta makara yapmayıp ta ne yapçam

arkadaşımız güzelce tahriksiz görüşlerini belirtmiş doğru veya yanlış saygı duyarım . gelelim söylediği konulara.. 55 bin kişiden o kadar ses çıkması bi defa hiç normal değil. ıslıkla avrupalı futbolcuları sindiremessiniz çünkü onlar alışıklar.. beşiktaş taraftarı karşı tarafı durdurmaktansa,kendi oyuncusuna gaz ve motivasyon vermede eşsizdir. kısacası bjk taraftarı nerde nasıl davranacağını, her taraftar topluluğundan daha iyi bilir.

Niyetimi doğru telafuz ettiğin için teşekkür ederim..Ben inanıyoum ki porto veya marsilya beşkitaş dan daha iyi değil..chelsea yi 2-0 yendiğiniz maç son fenerbahçe maçınızda ki attığınız gol..Ben genede söylediğimin arkasında olucam..Bak bende kendi tribibünümüzü eleştireyim sana kendi forumumda da yazıyorum..Cehennem dedikleri yer ilk 5 dk. 85 dk. sus pus anca gol olursa ses çıkıyor..

Sizin Nasıl Taraftar Oldugunuzu Dünya Alem Biliyor Sıra Kimde ? Rüştü,Kezman Şimdi Sıra Kimdeeeee??

Kimi istiyorsunuz verelim,kadronuzda fenerden ayrılan sizde top koşturan çoook..!!
Helal hoş olsun,fakat bide bizde ki gibi oynatın..Nobre örneği bizde gol kralı sizde kadro da bile değil..
En çok üzülür üzülür MEHMET YOZGAT'lıya üzlürüm..Onun gibi sağ kanat oyuncusu bir daha gelmez
Gerçi deli ibo da o mevkide amA YOZGATLI klübede oturtacak kadar lüksünüz yok..Olmamalı

bu sene Beşiktaş Tribünlerinde makara ortamı biraz abartıldı ama makara yapanlarada hak vermek lazım..
takım taraftarı heyecanlandıracak umutlandıracak bir oyun oynamadıktan ,galip geldiği maçları bile ite kaka 1 gol farkla stres altında kazanabildikten sonra bu sezondaki başarısızlıklarda en az vebal Beşiktaş taraftarınındır..
ne yani onlar milyon dolarlar alıp oynarken ben hafta sonu tatilimi feda etmeyi ve dolayısıyla maç için belli bir maliyeti göze alıp stada koşmuşsam ve karşımda üzerine giydiği formanın ağırlığının farkında olmayan futbolcular ve daha önceden satın alındığı her halinden belli hakemler varsa ben o maçta makara yapmayıp ta ne yapçam

Hocam helal hoş ve iyi eğlenceler olsun..Benim demem şu..Daha iyisi olabilirdi..He olmadı mı zaten senin yapacağın eğlence normalidir..Ama tam gidiyordunuz ki...
Neyse seneye daha iyi bir beşiktaş görürürz inşallah..

Hayatında İlk Defa Çeyrek Finale Çıktılar Sonra Balon Misali Fısssssss

Bu Taraftar Bu Takım Kolay Kolay Pes Etmez Herkez Rahat Olsun.Seneye Grublara Bile Kalamıcaksınız...

Konu fenerbahçe ise ayrı bi yerde konuşabiliriz,tartışa biliriz,fikir paylaşabiliriz..Fakat tekarar ediyorum Tribün beşiktaşa çok şey kazandırıyor vede çok şeyde kaybettirebiliyor..Bence o 2 kritik maçtan Beşiktaş puanla alıp gruptan çıkabilirdi..Ayrıca Fenerbahçe maçında biraz sakip olup ceza almasaydınız yine şuan belkide liderdiniz..Hem şampiyonlar ligi hem süperliğ de bu iştahla daha ileriye gidebilirdi..Ben beşiktaş kötüdür yada fenerbahçe daha iyidir diye bi iddaa yada kıyaslama da bulunmuyorum..DİKKAT EDİN LÜTFEN :)

arkadaşım kıskançlık yapmak sana bişey kazandırmaz burda yalan ve yanlış konuşuyorsun ben sevilla maçında mabeddeydim ve stad adeta yıkılıyordu o derece güçlü ses çıkıyor yani top rakipteyken ıslıklamak ve top bize geçtiginde de maçı yaşayarak tezahurat yapmak önemli bunu da en iyi Fenerbahçe taraftarı yapıyor zaten bütün yabancı basında buna degindi ve takdir etti bizi sevilla başkanının sözleri buna sadece bir örnek ben böyle muhteşem atmosfer böyle etkili taraftar görmedim dedi bizim için chelsea psv gibi takımlarda bunu belirtti bunu her maçımızı kazanmamızdan da görebilirsin taraftarın etkisi büyük bu yüzden burası kadıköy buradan çıkış yok, o yüzden bunu bütün dünya görüp bizi takdir ederken senin gelip böyle demen saçma oluyor psv inter sevilla ve chelsea gs ve bjk maçlarında muhteşemdi tirübün ve taraftar ayrıca buna ek olarak sizi de kendi sahanızda nasıl susturdumuz da ortada inönü sustu bizi dinledi bjk taraftarı nın en büyük hatası maçı yaşamıyor top rakip de yada kendinde olsun hep aynı tezahurat kendini eğlendiriyor yani genelde bunu düzeltirse onlarda etkili aslında ama işte bize karşı sökmedi 90 dakika bizi dinlediler :durdurun

etikete gek yok en büyük BEŞİKTAŞ
www.resimcity.com_besiktas_resimleri_2.jpg

Geri