2006'da BiLmediğimiz 100 $ey ;)

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
2006′da bilmediğimiz 100 şey
İ$te size geçen sene biLmediğimiz 100 $eyden bir kaç tanesi. Listenin tamamını ve haberLerin detayLarını BBC’nin resmi sitesinden okuyabiLirsiniz

1. Pele kendisine takılan bu takma ismi hayatı boyunca hiç sevmemiş

2. 200 milyon güncellenmeyen blog varmış

5. Standart boy prezervatifler Hindistanlı erkeklerin büyük çoğunluğuna büyük gelmekteymiş

13. İngilteredeki en güçlü bilgisayar bir saniyede 15,4 trilyon işlem yapabiliyormuş

23. Amerikada her sekiz kişden en az biri internet bağımlısıymış

28. Uçak kazalarının %90ında sağ kalanlar oluyormuş

31. Mona Lisa tablosu Napolyonun yatak odasında asılıymış

32. Barbie‘nin tam adı Barbie Millicent Roberts imiş

33. Günde bir paket cips yemek bir yıl boyunca 5 litre yemeklik yağ içmekle eş miktardaymış

58. İngiliz kadınların %44ü eşleri tarafından şiddete maruz kalıyormuş.

64. Hexakosioihexekontahexaphobiacs 666 rakamından korkan insnlar için kullanılan bir terimiş

68. Önce yumurta varmış, tavuk sonradan yumurtadan çıkmış:D

69. İnsanlar ilk kez 1930larda HIV virüsünden etkilenmiş

80. Daha çok arap ülkelerinde tüketilen deve sütü, inek sütüne nazaran 10 kadar daha fazla demir içermekteymiş

88. Nelson Mandela küçükken domuz çalarmış

92. Bir kutup ayısı ile aslan arsındaki kavgayı muhtemelen ayı kazanırmış

94. Brezilyada alkolle çalışan 2 milyon araç varmış

100. 1960larda CIA, Görevimiz Tehlike dizisini izleyerek ajanlık konusunda birşeyler öğrenmeye çalışıyormuş

Ucak kazalari cok garip,cia in filmden bişey ögrenme cabasi komik,brezilyedaki alkolla calısan arabalarda bi o kadar ilginmis :D
Geri kalanlarını da okumak isterdim ama malum sınav haftasi okumaktan imanım gevredi :D

64 komiik..:p
94 ilginç...
100 saçma....

eline sağlık....
gidip dierlerini de inceliyeyim....:durdurun

ilginç olmakla birlikte gereksiz bilgiler yumağı olmuş. İngilizce bilmediğim için tamamını okuyamadım.... yine de teşekkürler

Çok ilginç..

EntResan :D
BoyLE SeyLEri RastıRAnlarda HIc Akıllı BUlmam Oldum Olası BIzene Ya Bızım CEbıomıze Gırıp Cıkan VArmı
ELine SAğlık KArma....

100. 1960larda CIA, Görevimiz Tehlike dizisini izleyerek ajanlık konusunda birşeyler öğrenmeye çalışıyormuş

:D Bu guzeldi

Standart boy prezervatifler Hindistanlı erkeklerin büyük çoğunluğuna büyük gelmekteymiş

bu çook güzelmiş yaw

92. Bir kutup ayısı ile aslan arsındaki kavgayı muhtemelen ayı kazanırmış

büyük meraktan kurtardın beni saol :D

Geri