2000 TL'ye toplama bilgisayar

kuyugozu

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine forumunuza üye oldum ve sizden bir sistem tavsiyesi almak istiyorum. Hoparlör, klavye ve mouse harici sisteme ayırdığım bütçe toplam 2000 tl ve şöyle bir sistem topladım hepsiburada.com'dan

Hepsiburada.com : Asus P7P55D Deluxe P55 DDR3 2133MHz (o.c.) Core i5 Soket LGA1156 Anakart | Bilgisayar
anakart 362 tl

Hepsiburada.com : Intel Core i5 650 3.2Ghz 4MB Cache LGA 1156 İşlemci | Bilgisayar
işlemci 361 tl

Hepsiburada.com : Asus Ati EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 128Bit GDDR5 (Directx 11) HDMI-DVI PCI-E 2.1 x16 Ekran Kartı | Bilgisayar
ekran kartı 291 tl

Hepsiburada.com : Asus P7P55D Deluxe P55 DDR3 2133MHz (o.c.) Core i5 Soket LGA1156 Anakart | Bilgisayar
ram 178 tl

Hepsiburada.com : Western Digital Caviar Black 1 TB 3.5" SATA2 7200RPM 32MB Cache WDC-WD1001FALS | Bilgisayar
harddisk 158 tl

Hepsiburada.com : Dark Knight 730W 2 Kırmızı Led Fanlı HotSwap Disk Yuvalı Full Siyah Atx Pro Kasa (DKCHKNIGHT730) | Bilgisayar
kasa power suply beraber 323 tl

Hepsiburada.com : Samsung SH-S223C 22X SATA DVD Yazıcı Siyah Kutusuz | Bilgisayar
dvd yazıcı 33 tl

Hepsiburada.com : Asus VH222D 21.5" 5ms 1080p Full HD Wide Screen LCD Monitör - Parlak Siyah | Bilgisayar
monitör 292 tl

Bu sistemi daha çok 3d programlar kullanmak ve oyun için kullanıcağım. Sizce bu sistem bileşenleri birbirine uyumlumudur? Başka sistem tavsiyeleriniz varsa(en fazla 2000tl) alabilirmiyim? Ya da herhangi bir değişiklik yapmam gerekebilir mi?Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Bende 965be kullanıyorum i5 i geçer i7 ile kafa kafaya gider o.c yaparsan i7 yi geride bırakır (=

on numara sistem güzel seçilmiş en pahalıların ama kasa gereksiz gibi düşündüm bence daha güzelleri daha ucuza bulunabilir

955 Deyip Geçme :p Dayak yer 965'in Karışmam :melek

O İşlemciyi o.c İçin aldım Zaten :)
Sana Sadece Bir Bölümünü Göstereyim :melek Voltajsız durumu bu :p

Anmelden | Facebook

ben 5.2 yaptım sonra korktum tekrar 3.4 e çektim gram kasmıyor zaten gereksiz şuan için (=

5.2De Sadece Görüntü Alırsın Çok Uzun Zaman Çalışmaz Bilgisayarın :p

Ego bu hiçbirşeye benzemez (=

Uzun zamandır bir dizüstü bilgisayar kullanıcısı olduğum için bu sistem konfigürasyonlarından falan bayağı uzak kaldım, evet başka şeyler saçma olmuş. Hyperion önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim, sanırım AMD sisteme kayıyorum yavaş yavaş.

Bir sorum daha var internnetten sipariş verdiğimde (mesela VATAN'da) montaj ve sistem kurulumu hazır halde bana gelebilme ihtimali varmı (Bios ayarları vs)
Çünkü gerçekten anlamıyorum ben montajdan kurulumdan, yapmaya çalışırsam parçaları bozmayım.

Uzun zamandır bir dizüstü bilgisayar kullanıcısı olduğum için bu sistem konfigürasyonlarından falan bayağı uzak kaldım, evet başka şeyler saçma olmuş. Hyperion önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim, sanırım AMD sisteme kayıyorum yavaş yavaş.

Bir sorum daha var internnetten sipariş verdiğimde (mesela VATAN'da) montaj ve sistem kurulumu hazır halde bana gelebilme ihtimali varmı (Bios ayarları vs)
Çünkü gerçekten anlamıyorum ben montajdan kurulumdan, yapmaya çalışırsam parçaları bozmayım.

Öncelikle fiyat açısından Hepsiburada dan çok daha uygun olur.Montaj konusunda çok yardımcı olurlar.Testlerini yapıp teslim ederler makineni.

ekran kartı dışında herşey güzel görünüyor. ekran kartının aynı özelliklerde 256 bit olanı kesinlikle çok daha iyi sonuç verecektir, Tabi fiyatı da sonuç kadar etkili olacaktır :)

Diğer parçalar iyi, işlemci mükemmel değil ama iyi.

Geri