200 metreden görünce hazırola geçiyorlardı.

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

NTV'de yayınlanan 'Yüzde yüz Futbol' programı yorumcusu Rıdvan Dilmen, şike haberlerine sert çıktı.

NTV'de yayınlanan 'Yüzde Yüz Futbol' programında Türkiye Estonya milli maçı sonrasındakonuşan Rıdvan Dilmen, konu şike olaylarına gelince sert konuştu. Şike haberlerinin dozunu aştığını belirten Dilmen, cezaevindekilerin kişisel hayatlarına saygı duyulmadığını, herkesin bir özel hayatı olduğunu, bu kişilerin spor dünyasında hepimizin içinden çıkan insanlar olduğunu belirtti.

Olaylar hakkında ilk günden beri hiç yorum yapmamasını hukuki konularda fazla bilgi sahibi olmamasıyla açıklayan Dilmen şunları söyledi: "Ben hiçbir yere kaçmadım ve kaybolmadım. Bu konularda fazla bilgi sahibi değilim. Bu yüzden konuşmak istemedim. Ancak yapılanlar ayıptır. Düşmez kalkmaz bir Allah. Daha önce bu insanları 200 metreden görüp hazır ola geçenler, ya şimdi de öyle davranacak ya da bu haberleri şimdi yapmayacaklar".

Fenerbahçe'nin küme düşmesiyle büyüklüğünden hiçbir şey kaybetmeyeceğini belirten Dilmen, "Fenerbahçe düşserse büyüklüğünden bir şey kaybetmez. Benim, hasta Fenerbahçeli olarak içim yanıyor. Ancak Fenerbahçe düşerse ben bir forma daha alırım, bir kombine daha alırım." açıklamasını yaptı.

Kaynak

Geri