20 YTL ye web sitesi yapılır

mavisakal

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar istediğiniz bir çok türde web sitesini sizlere 20 YTL karşılığında yapıyourm, bana ulaşınj yeter:)

[email protected]

ilandan sonra 3 arkadaşa sitesini yapmım , bir taneside www.metalkingdomtr.com , biraz kendi değişiklikler yaptı ama :) , isteklerinizi bekliyorum ..

20yTL'ye Web Sitesi? Her Türlü? (; ßana Ulaş ßen Günde Sana On Tane Tasarım İşi Söylerim... (;

(; baskalarına yapmış ama bizim tasarım olarak algıladığımız şey vbulletin joomla vs değil (; 20ytl dio istediklerimi yapsın bırak 20ytl yi 100ytl vereyim (;

Dj_GeCe' Alıntı:
(; baskalarına yapmış ama bizim tasarım olarak algıladığımız şey vbulletin joomla vs değil (; 20ytl dio istediklerimi yapsın bırak 20ytl yi 100ytl vereyim (;

TempLate'de Link werme Sordum Bu Dj_GeCe NickLi Arkadaş biLemedi :durdurun

sen template'de link vermeyi sormadın düdük (; photoshopta link vermeyi sordun ve bende bilmedim (; bilmiom olm alla alla varmı ötesi(;

Dj_GeCe' Alıntı:
sen template'de link vermeyi sormadın düdük (; photoshopta link vermeyi sordun ve bende bilmedim (; bilmiom olm alla alla varmı ötesi(;

TempLate'i Photoshopta EditLiom Dedim (=

biLmiosan Yapma Bu işi

KişiseL iLetiye '' .. Hosting HizmetLeri .. '' faLan fiLan Yazmaya Benzemez Bu işLer (=

Vay Vay Sorun YapMayın Öğrenilir Şeyler Bunlar..

DeeRPaRtY' Alıntı:

TempLate'i Photoshopta EditLiom Dedim (=

biLmiosan Yapma Bu işi

KişiseL iLetiye '' .. Hosting HizmetLeri .. '' faLan fiLan Yazmaya Benzemez Bu işLer (=

Lan Yürü Git İşine Deer canımı sıkma Gece Gece... haklısın sen anlıosun ben anlamıyorum...(; yürü işine

arkadaşlar gelin isteyen konuşalım, isteklerinizi karşılayamassam ozman yaptırmassınız, 20 YTL ye işinize yarıyacak bir site yaparım ..

duRock.org kendi web sitem , ciddispor.com u da bir ara harika birşey yapmıştım ama okul yüzünden güncelleyemedim , metalkingdomtr.com da bu kampanyadan sonra yapmış olduğum bir başka site sitesini yapmış olduğum kişi portalın temasını falan değiştirdi ama neyse, şuan da da İstanbul-Karaköy deki Kom-Tek Kablo nun web sitesini yapıyorum ..

Geri