20 Mayıs Pazar Günü Miting Sırası Samsun'da

ogamemanya

New member
Reaction score
0
G0995579.jpg

tWg95623.jpg

20 Mayıs Pazar Günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhuriyet Mitingi yapılacaktır. Atatürrk ilke ve devrimlerine, laikliğine, cumhuriyetine sözde değil özünden bağlı olan tüm yurttaşları bekliyoruz. :clap :clap :clap

akp temsilcilerinin ve en çok oy aldıgımız yerlerden birine gidiyorsunuz dikkatli olun bosu bosuna ülkeye germekten başka bişey yapmıyorlar mitinglere katılmayanlar cumhuriyetin evlatları değilmi daha cok antisempati alıyorsunuz akp ve sayın basbakanım erzuruma gitti erzurumda bile sokaklara sıgmadılar biz bi toplanırsak öle 1-2 milyon degil sizi 4e katlarız bu yüzden hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız hepimiz aynı ekmeği yiyoruz hepimiz müslümanız hepimiz kardesiz hepimiz ATATÜRKÇÜYÜZ bunlara gerek yok...

Pazar günü kesin Samsun'dayım. Cumhuriyete hep destek tam destek...

keşke oRaya katılanLarın hepsinin görüşüde Cumhuriyetçilik oLsa hepsi Atatürkçü oLsa;
o zaman duygulanmaktan oturur ağLarım bu şekiLde cumhuriyeti.Atamızı mitinge alet edip
oy toplamaya çalışan aciz siyasiLEri kınıyorum.. (sözüm o amaçla yapanlaradır yanlış anlaşılmasın)

Herkesi bekleriz. Ben samsunda yaşıyorum ve şunu kesin söyleyebilirimki sadece samsun dışından gelenlerin kalabalığını göreceksiniz. Bu mitingler, baykalın tavırları, tartışmalara teziçin katılması, halkın cumhurbaşkanını seçmesinin engellenmeye çalışılması vs. halkta ters tepki yaptı, seçimde acı bir tablo çıkacak.

Edit: Bir arkadaş 100 binler deyince editlemek zorundayım. Samsun cumhuriyet meydanında, daha önce yapılan konserlerde iğne atsanız düşmeyecek kalabalık oldu ve tahminler en fazla 40 bin kişiyi gösteriyordu. Yani cumhuriyet meydanı alsa alsa en fazla 40 bin kişi alır, ben pazar günü tv lerde, havalarda uçuşacak 100 binler hatta 2 milyonlar lafını şimdiden duyar gibiyim.

Mitinglerin amacı iyice ortaya çıktı, bu yapılan mitingler Cumhuriyet mitingi değil chp - dsp birleşme mitingi, Cumhuriyetin adını bile ağzınıza sakız etmişsiniz siz Cumhuriyete zarar veriyorsunuz birde Cumhuriyetin adını kullanarak Cumhuriyet mitingi diyorsunuz. Sessiz çoğunluğun sesine az kaldı (sandık) İnadına AKP

Samsunda yapılan mitingin amacı açık!
milli mücadelenin başladığı yerdir Samsun
korkarım ki, Samsundaki o ruh yerini "ben cebime bakarım arkadaş" ruhuna teslim etmiş
"milli" ruhun kaybolmasından daha kötü bir şey varsa o da vatana ihanettir (daha önce görmediğimiz bir şey değil)
tabi bütün bunlar mevcut durumu değiştirmeyecek Erdoğan ın deyiminden uyarlanmış hali ile "1000 dirilmiş kıtalar" yani akp nin vaatlerle toplayamadığı yüzbinler yine Cumhuriyet adına orada olacaklar

Ne acı birşeyki olayı adam toplamak olarak görüyorsunuz biz burda
X:"Y abi, Y abi beni dövdüler abi."
Y:"Ne!!! Topla adamları gidiyoruz"

siz malesf böyle düşünüyorsunuz adam toplamak değil olay orda verilen mesaj ayrıca mitinge katılanların bir bölümüde sağda birleşinde dedi.Mitingin tek bir siyasi partiyle alakası var oda akepe.

partytime' Alıntı:
4 e katlayın da görelim... nasıl bir muhabbet yapıyorsun burada...

sayın başbakanımmış :clap :biggrin :durdurun

......................

ukaLa tavırLArınDan çık ve adam akıllı yorum yapıcaksan buyur dinliyeLim..
yoKsada mümkünse bu konuya bir daha mesaj atma..

Konser daha eğlenceli olurdu tabii...
Ne demek istediğim açık, eğlenceden daha fazla bir şey ifade etmiyor miting bana kalırsa. Konserler de var hem ;)

partytime' Alıntı:
beğenmediğin tarzda yorumlara ukala yakıştırmasını yapmaktan kolayı yoktur

sana yorumları ve tarzımı beğendirecek biri değilim,mecbur da değilim buna

kurallar çerçevesinde istediğim yorumu yaparım

ukalalığı kimin yaptığını o zaman anlarız

konsere gitmiyoruz,ne demek iyi eğlenceler???

ne demek sayın öcalan ?
sen şu an öcalan tarafındanmı yönetiliyorsun..
Sen tayyipi sevmeyebilirsin.. (bende sevmiyorum)
ama sevenlere ona oy kullananlara saygı duyucaksın
reeLde duymuyorsan sayın öcalan yakıştırmasını yapıyorsan başbakanına;
buRda yapamazsın..

Arkadaşımın mesajını editlenmemiş halini görmedim(anlamış gibiyim ama emin değilim o yüzden ona yorum yapmayacağım) ama 4'e katlarız o mitingleri çok mu saygılı duruyor?!

Her 3 ilimizde yapılan mitinglerde yapılabilecek en büyük mitinglerdir...
Ben İzmir'dekine katılma şansı buldum. Gündoğdu meydanından Konak'a kadar inanılmaz bir yoğunluk vardı. Öteki taraftan limana varan bir kalabalıktan bahsediyoruz. Ara sokaklara kadar inanılmaz bir kalabalık vardı.
Deniz yoluyla da katılanlar oldu.
Ki miting sırasında sabah erken saatte gelenler öğleden sonraya kadar kalamadılar... Sabah erken saatte kalkamayanlar öğle saatlerinde geldi... Ve bir sirkülasyon oluştu... Bunu hesaba katanlar yok herhalde... Sonra İzmir sokaklarını çıkıp dolaştınız mı acaba?

Bir meydana daha ne kadar insan sığabilir?!

Seçimden buna rağmen AKP birinci parti çıkabilir.(Şimdilik yapılan anketler bunu gösteriyor.) Çünkü karşıt grup bir çatı altında toplanması mümkün olmayan bir grup... (Sağ görüşlüsü, sol görüşlüsü bir arada..) Ama bu demek değildir ki AKP istediği gibi istediğini yapsın... Halkın geri kalanını kısmi olarak temsil eden partileri dikkate almadan istediğini yapamayacağına dair bir uyarıdır bu mitingler.
Sola birlik çağrısı yapılmasının nedeni temsil edilme sorunlarıdır. Ciddi bir temsil edilme sorunu mevcuttur.
Sağ birlik için büyük bir adım atmıştı zaten. Daha fazla birleşmesi çok olası değil sanırım. Bu yüzden daha fazla çağrı yapmanın anlamı yok sanırım.

Siz bu mitinglerin nedenini niçin düşünmüuyorsunuz??Yaa bu kadar insan toplanmış hepsi birşeyler söylemek istiyor,hepsi aynı telden bağırdıklarında damarları kan doluyor ve bu milyonlar bir şey söylemeye çalışıyolar (engellenmek isteselerde)...
çıkarılan şey:"Gözünü sevdiğiminin Atatürk'ü sen neymişin bee bu lanet iktidarın şu an yaptıklarını sen 90 yıl önceden anlamışın ve Gençliğe Hitabende yazdığın gibi Şu an Gaflet ve Dalalet içinde bulunuyorlar ama ilerde ful iktidar olduklarında HIYANET yapacaklar böyle birşeyi asssssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul edemeyizzzzzzzzzz" işte bu kardeşim çıkarılan sen mevzuları başka yerlere taşımayacaksın yani "bu kadar insan bizim bacılarımızın başörtülerine kafayı takmışlar" gibi düşünceler le ilgisi alakası yok bu mtinglerin.El ham dü lillah hepimiz müslümanız ama LAİK iz.(((Anladınızmı gericiler siz Müslümanlığı savunmuyorsunuz siz Mutlakiyeti Arap kralları gibi yaşamayı savunuyorsunuz,sizin için birsürü kadın ha pardon hayat kadınları habire ayağınızı yıkayacak böyle altından tabaklarla yemeğinizi yiyeceksiziniz,siz yaşarken halk geberecek (tabi Atatürk ün düşmanı benim dostumdur) ayağına kendi kafasındakileri de zengin edecek halk ı boşveerrr ben nasıl olsa 5 vakit namaz kılıyom cennete giderim(o kadar basit ya)....
İşte böyle şeyler daa nediyim emelleri bunlardır.Bundan dolayı sonuna kadar Atatürk sonuna kadar Anti-Terorist sonuna kadar Vatan ,sonuna kadar Asker...............

Yapılan mitingler halkın tepikisi olmaktan çok CHP'nin propagandası haline geldi.Bir dahaki dönem mitingi düzenleyenleri CHP millet vekili olarak göreceksiniz.Bu Ülkede yaklaşık 70 milyon kişi var ve bunların 45 milyonu seçimde oy kullanacak.Biz Türkiye'nin sesiyiz diyenler bir daha düşünsünler!

cumhuriyeti kurtarmak;

--- lider katılımcı olarak mitinge katılan ve apo ile resimleriyle yakalanan doğu perinçeğe
----geçenlerde yurtdışında verdiği konserde pkk bayraklarının çoğunlukta olduğu edip akbayrama
---fethulah gülenin yanında iki büklüm olup efendim diye hitap edip bir süre sonra arkasından bin laf soyleyecek kadar ikiyüzlülük yapacak tuncay özkana
--insanları cumhuriyet gibi masum bir çatı altında toplayıp siyasi rant meselesine çeviren partilere

kaldıysa bırakın bu cumhuriyet hiç kurtulmasın zaten kurtulmuş..
sitemim mitinge katılan herkese değil sitemim bir kısım temiz insanların duygularıyla oynayanlara..
vatanını seven hiç kimse ülkeyi karıştırmak istermi?

çok şükür :) daha düne kadar bu mitinglere cumhuriyet yürüyüşü diyenler, bugün akp'ye karşı yapılan bir muhalefet mitingi olduğunu kabul ediyorlar artık. bu zaten herşeyi açıklıyor. allah kolaylık versin

solda birlik mitingleri bunlarr ... Sormak gerek neden konyada veya kayseride yapmıyorlar bu mitingleri ? ordakılerde cumhuriyete sahip cikmak istiyor ama bunu dayatmayla değil demeokrasiyle ...

nefret84' Alıntı:
akp temsilcilerinin ve en çok oy aldıgımız yerlerden birine gidiyorsunuz dikkatli olun bosu bosuna ülkeye germekten başka bişey yapmıyorlar mitinglere katılmayanlar cumhuriyetin evlatları değilmi daha cok antisempati alıyorsunuz akp ve sayın basbakanım erzuruma gitti erzurumda bile sokaklara sıgmadılar biz bi toplanırsak öle 1-2 milyon degil sizi 4e katlarız bu yüzden hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız hepimiz aynı ekmeği yiyoruz hepimiz müslümanız hepimiz kardesiz hepimiz ATATÜRKÇÜYÜZ bunlara gerek yok...

No comment +1

Geri