2 Yeni Modifiye Tekniği ( New )Baska Yerde Yok

furkan1988

New member
Reaction score
0
Yeniyi vurgulamamın nedeni teknikleri benim bulmuş olmam ve daha hiçbiryerde vermememdir:D

GÜNEŞLİK YAPIMI

İlk olarak güneşlik takılacak resmimizi açıyoruz ve örnekteki gibi veya sizin becerebildiğiniz kadar Polygonal Lasso Tool

(L) ile seçimimizi yapıyoruz.

Daha sonra LassoTool la resim seçili ilen resmin üzerine mause un sağ tuşuyla tıklayarak Layer via Copy yapalım.
Seçili kısmı yeni layere kopyaladıktan sonra kopyaladığımız layerin üstüne tıklayıp Ctrl+U yardımıyla "HueSaturation" renk

ayarı tablomuzu açıyoruz ve resimdeki ayarı giriyoruz.

Resimdeki değeri uygulayıp Ok dedikten sonra Layerin üstüne iki kez tıklıyoruz ve Blendig Options dan Bevel and Emboss

Değerlerini ayarlıyoruz bu sizin gözünüze kalmış isterseniz daha keskin bir görüntü elde edebilirsiniz.

Bevel and Emboss da tamamsa blur tool yardımıyla güneşliğimizin altını biraz yumuşatıyoruz ve kırıklıkları alıyoruz.

Ve 3D güneşliğimiz hazır : )
İsterseniz Opacity' yi biraz kısarak arkadaki camı yansıtabilirsiniz daha gerçekci duracaktır.

BASİT TAMPON HAVA GİRİŞİ

Resmimizi açıyoruz ve tamponumuzda oluşturacağımız boşluk şeklini P.Lsso Tool ile seçiyoruz ve Layer via copy uygulayarak yeni layere kopyalıyoruz.

Daha sonra Bevel and Emboss dan yararlanarak tamponu içe doğru göçertiyoruz : )

İçe doğru kalan kısmı Magic Want Tool ( w ) yardımıyla seçiyoruz ve tamamını siyaha veya koyu kısımdaki renge yakın bir renge boyuyoruz.

İçde kalan kısımların kenarlarını boyuyoruz buda daha çok gölge gibi gözüküyor.

Böylece resim son haline ulaşıyor.Bnmki biraz yamuk olmuş siz iyi ayarlayın :D

Kolay Gelsin.

kardes helal sana ;)

WAlla amma cok teş. war bi tane ben wereyim bari :( emeğe saygı beyleeeer

Kardeş çok sağol bu kadar güzel bir ders görmedim inş. devamı gelir

hemen benim şahini bi modifiye edem :D

ya ben bi b.q anlamıyom bundan okadar uğraştım yapamadım:D:D

Ellerine Sağlık Süper Bişey Bu

elüğe goluğa sağluk...da resimler yok be can..

Geri