bu sizce gecerli bir nedenmi...sorarım size internet nedir site neden acılır...ben hobby olarak site acarsam guvenliginden veya guvensizliginden sizmi sorumlusunuz...veya adamların icerigini silmişsin ne kazandın sormak isterim... eline ne gecti...adamlar emek vermiş ugrasmıslar sen o emegi bir dakikada siliyorsun... sonrada diyosunki herönüne gelen site acmasın bence sen gucun yetiyosa host firmalarını hacklemeye calıs satmasınlar onlarda her önüne gelene...hatta her site acmak isteyenden bilgisayar ve internet bilgisi istensin ne dersin...gercek bir hacker gelip hackhellin guvenli sitesinin içerigini silse ne düşünürsün acıklama olarakta gıcık oldum sildim dese... bence yaptıgınız cok ayıp zaten bu konuda bilginiz olsa bu tur seylerle ugrasmazsınız coluk cocugun bireysel acılmıs sitelerin içerigiyle ugrasmazsınız....biraz arastırın gercek hackerlar siteleri hacklemekle ugrasıyorlarmı ne yapıyorlar diye bi arastırın...gercek bi hacker hiçbir siteye zarar vermez bir siteye girdiyse girdigi gibi cıkar sadece bir uyarı bırakır.. umarım lamerle hacker arasındaki farkı anlarsınız ve bu işi yapmak yerine kendinizi gelistirirsiniz belli bir duzeyde bilginiz varsa bunu gelistirmenin yolu korumasız siteleri hacklemek degildir... ben dusuncelerimi yazdım umarım yanlıs anlasılmaz...