2 saniyede windows xp %100 genuinenin kopyasınızı yapın!

gotcha78

New member
Reaction score
0
Yanlis duymadiniz arkadaslar verecegim yazilimla birlikte 2 saniyede windows Xp pro/home edition ve media center %100 genuinenin kopyasınızı yapın!

Sonradan download center e giderek. 149 $ ucret odeyerek lisansli sahip oldugunuz;

1-) İnternet Explorer 7.0 Türkçe
2-) Windows Media Player 11 Türkçe
3-) Windows Defender (windows isletim sistemi savunma mekanizmasi)

ve diger programlari artik yukleyebileceksiniz.

Kullanimi :

1-) regfile dosyasina cift tiklayarak kayit defterine ekleyin ve microsoft.com yukleme sayfasina gidin.

2-) Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe" yazilimini calistirin ve bekleyin.

Make_Your_Copy_of_Windows_100__Genuine_in_2_Seconds_.jpg

simdi istediginiz urunu microsoftun yukleme merkezinden problemsiz indirin ve sisteminize kurun. Eglenmenize bakin.

Download :

http://rapidshare.com/files/22512340/Make_your_copy_of_Windows_XP_100__Genuine_in_2_seconds___.rar.html

aga çoooooook güzel bir program ellerine sağlık hemen xpyi orjinal yapıo ve internet explorer7 ve windows media player11 i hemen kurdum . Oldu. Emeğe saygı.

ilk defa veriliyor bole bir probram sadece xp pro degil home ce media center icinde gecerlidir.

program gercekten cok hos. windows urun avantaj bildirimini bile yuklemenize izin veriyor. microsoftu somurun arkaslar bu programla

iyi forumlar =)

walla cok tesekkur ederım tam ıstedıgım program.. ellerine saglik

ancak bu kadar olur sağol varol arkadaşım yaşasın hack izm

usta Allah razı olsun çok güzel bişi koymuşun buraya.
Yalnız ben regfile çift tıklayıp kaydettikten ve microsoft sayfasına gittikten sonra Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe" yazilimini çalıştırdığımda hata veriyor.Tam olarak hata mesajında şunlar yazıyor: Runtime Error!

program: ...conds !! Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe

R6002
-floating poiny not loaded.

Yani diğer bi deyişle bunyüklemeyi becermedim.Bu konuda yardımcı olursan çok memnun olrum.Yardımların için şimdiden tşk ederim...

Kardeş,sana ne kadar tşk.etsem azdır.Xp nin orjinaline sahibim fakat yanlışlıkla eski bilgisayarımda aktif ettim ve yeni bilgisayarıma aktaramıyordum,sayende sorunum çözüldü.İnşALLAH ilede sorun çıkmaz.

kardeş ben bunu yapamadım bana detaylı anlatabilirmisin biraz acemiyimde

İşte bu cok güzel oldu Media player 11 kurduğumda lisans doğrulama cıkıordu tefter kayıtlarını girdikten sonra otomatik olarak kurabiliorm tşk. kardeş

Geri