2 Milyon Dolarlık Cep Telefonu Numarası!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2zpkzkm.jpg

Bakın o nasıl bir telefon numarası...

Petrol zengini Körfez ülkelerinden Katar'da bir işadamının 600 00 00 şeklindeki telefon numarasına sahip olmak için 2 milyon dolar ödediği bildirildi. Kolay hatırlanabilecek numaranın Katar'ın başkenti Doha'da Katar Telecom tarafından organize edilen bir hayır açık artırmasında satıldığı öğrenildi.

Numarayı satın alan Katarlı işadamı kimliğinin açıklanmasını istemedi. Aynı açık artırmada altı rakamıyla başlayan 51 adet telefon numarası da satışa çıkarıldı. 600 0002 şeklindeki numara ise yaklaşık 900 bin dolar ile en yüksek fiyata satılan ikinci telefon numarası oldu.
Katar Telecom düzenlediği açık artırmalarla özel numaraları satışa çıkarırken gelirini hayır kurumlarına bağışlıyor. Yine Mayıs 2006'da düzenlenen açık artırmada 666 6666 kodlu telefon numarası yaklaşık 2.8 milyon dolara satılarak dünyanın en pahalı telefon numarası rekorunu kırmıştı.

Kaynak

arap kokenlı degılmı yagı bol buldu işte :]

Petrol sen nelere kadirsin demekten kendimi alamadım yazık israf israf.......: (

israf haramdır

hiç gerek yok bence sadece gösteriş için :) benim numarada aynı işi görüyor onun o kadar fiyattaki numarası da aynı işi görüyor ya :D ehuehue

Petrol sen nelere kadirsin demekten kendimi alamadım yazık israf israf.......: (

hiç gerek yok bence sadece gösteriş için :) benim numarada aynı işi görüyor onun o kadar fiyattaki numarası da aynı işi görüyor ya :D ehuehue

Arkadaşlar farkındaysanız açıklamışlar hayır adıyla düzenlenen bir açık arttırma..Onun için verilen o paralar o malı kullanmak için değil yardıma huhtaç kişilere daha çok yardım toplanması amacıyla

Muaha hatirlamaya gerek yok sadece rehbere kaydetse insanlar yeter :D Biri bu adama rehberin icat oldugunu anlatmasi lasim:D:D:D:D

Ama Yardim icin yapildigi icin alan adamin salak oldugunu deilde insafli oldugunu düsünelim o yüzden fazla espiri yapmayak yaw:D

:D way be fakire werseler direk bence daha mantıklı olur

Geri