'2 kupayı da alacağız'

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu sezon sonunda duble yapıp, müzeyi dolduracaklarına inanıyor:
“Kimse merak etmesin. Hem Türkiye Kupası hem de lig şampiyonluğu bizim. Taraftarlarımız sabırlı olsun. Böyle diyorum ama ben de heyecanlanıyorum.”

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, çok iddialı... Radyospor’a konuşan ve Eskişehir beraberliğine karşın takımın iyi yolda olduğunun altını çizen Şener, şu ifadeleri kullandı:
“KİMSE merak etmesin. Biz bu sene şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Biz iki Türkiye Kupası aldık, bunlar küçümsenmemeli. Bu sene hem kupayı hem lig şampiyonluğunu alacağız. Taraftarımız sabırlı olsun. Böyle diyorum ama ben de heyecanlanıyorum. Ancak takımımız iyi yolda. Biz bu işi sonuna kadar götürür ve gülen taraf oluruz.

‘PUAN KAYBI NORMAL’

SÜLEYMAN Abay’ın Eskişehirspor maçına çok etki ettiğini söyleyemem. Puan kaybetmemizde şans faktörü ve milli takımdan yorgun dönen arkadaşların yeteri kadar performans gösterememesi de var. Şampiyonluk yarışında bunlar olabilir.

ENGİN’İN tepkisiyle ilgili Şenol Güneş’in raporu önemli. Hocamızın vereceği rapora göre biz de kararımızı veririz. Televizyondan gördüğüm kadarıyla Engin bir şeyler söylüyor ama ne dediğini anlayamadım.

‘YEKTA VE MUHAMMET’

YEKTA Kurtuluş ve Muhammet Demir’i kendi aramızda çok konuşuyoruz. Muhammet’in Trabzonlu olması cezbedici. Biz öncelikli olarak Trabzonlu olması sonra iyi oyuncu olmasını gözetiyoruz. Yekta, Rize orijinli ve iyi bir orta saha. Teknik direktörümüzün görüşü doğrultusunda bu iki transfer olabilir.

TEOFILO için ikinci ihtarı çektik. FIFA nezdinde ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Menajerinden henüz haber gelmedi. Adamı iple bağlayıp getiremezsin. Biz bir sonuç alırız o işten. Gelirse, Şenol Güneş’in takdiri doğrultusunda oynar mı oynamaz mı bakarız. Ama bana göre en doğrusu parayı getirip, istediği yere gitmesidir.”

GÜNDEMDE EMENIKE DE VAR

Trabzonspor, Bursalı Muhammet Demir ve Kasımpaşalı Yekta
Kurtuluş’un yanı sıra Karabük’ün golcüsü Emmanuel Emenike
ile de ilgileniyor.

‘Schuster beni ilgilendirmiyor’

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in “Biz Trabzon gibi oynamak istemiyoruz” diyerek bordo-mavilileri savunma futbolu oynamakla eleştirmesine de cevap verdi: “Schuster’in mantığıyla düşünürsek, Eskişehirspor müdafaa ederek 1 puan aldı. O zaman hak etmedi dememiz gerekiyor. Schuster’in açıklamaları kendi takdiridir. Belki tercümede sorun olabilir ama beni çok da ilgilendirmiyor.”

Kaynak

Geri