Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c ye ve d ye xp kurmuştum açılışda hangisini istersem açıyordum. Sonra ne oldu anlamadım artık açılış ekranı çıkmayıp sadece cdeki xp açılıyor d deki xpyi nasıl açarım?Şimdiden teşekkürler
Bilgisayarım sağ klik özellikler sistem açılacak. sağ tarafta gelişmiş tıkla altta başlangıç ve kurtarma olacak ayarlara tıkla işletim sistemleri gösterme süresi tik koy karşısına 15 veya 20 saniye yaz. bir altınada aynı şeyi yap. sanırım düzelir.
Bilgisayarım sağ klik özellikler sistem açılacak. sağ tarafta gelişmiş tıkla altta başlangıç ve kurtarma olacak ayarlara tıkla işletim sistemleri gösterme süresi tik koy karşısına 15 veya 20 saniye yaz. bir altınada aynı şeyi yap. sanırım düzelir.
arkadasin dediklerine katiliyorum.. oda olmazsa sistemdeki boot dosyalarina zarar gelmish yada silinmish olabilir.. her 2 sistemide tekrar kurman gerekebilir.. başıma cokh geldiği için biliorum artıkh :vur:vur:vur:vur:vur !!!!!!