2 el Laptop almak???

in-trouble

New member
Mrb arkadaşlar.. ikinci el laptop almak konusunda ne düşünüyosunuz acaba?

Bu iş için 1000 liram var... yerimde olsanız bu paraya alıcanabilcek sıfır makinalarımı düşünürsünüz, yoksa ikinci el ve alınabilcek sıfır makinalardan daha iyi özelliklere sahip bi makina mı alırdınız???

Bir de yerimde olsaydınız olacağınız makinalar hangileri olurdu.... yardım edebilirseniz sevinirim

LAPTOP alacaksan bence de sıfır laptop almak daha mantıklı,
çünkü sıfır aldığın laptop bile 1 sene sonra demode oluyor ve artık kasmaya başlıyor!

Ben zamanında laptop alırken, piyasadaki en üst özellikteki laptop'lardan birini aldım.
Bu sayede, 2006 yılında almış olduğum LAPTOP hâlâ iyi konumda ve beni 1-2 sene daha götürür diye tahmin ediyorum!

Ancak ben sana CAPSER marka Laptop tavsiye ederim,
aynı özellikteki Toshiba veya HP veya SONY VAIO'dan çok daha ucuz!
Ben tam 4 yıldır kullanıyorum ve tek bir şikayetim olmadı,

En azından bugün alacağın LAptop'ta 4 GB RAM ve 2 GB. Ekran Kartı olursa, 2 çekirdekli veya 4 çekirdekli bir işlemci de seçersen, uzun süre kullanırsın,
hiç bir oyunda da zorlanmaz ve kasmaz seni.

Arkadaş Hep Sıfır Yönüne Gitmişler Yanlız Sıfır Yada 2,el Fark Etmez.Sıfır Kutusundan İlk Sen Çıkarıyosun.2,El İse Daha Önce Biri Açmış Kullanmış.Okadar Kullanılanlar Mantıklı Değil Yanlız Bazı Arkadaşlar Alıyor 2 5 Ay Kullanıyor Sıfır Gibi Daha Jelatinleri Üstünde Bikere Denemek Amaçlı Şarj a Koyuyor Sonra Bataryayı Olduğu Gibi Kaldırıp Saklıyor.Normalde Sıfır a VereceğinFiyatla Gidip 2,el Temiz Daha Yüksek Model Laptop Almak Bence Mantıklı.Arkadaşlar Demiş Garantili Oluyor Sıfırlar Diye Aldığı 2, El Laptoplarında Garantisi Oluyor Dediğim Gibi adam 2 5 Ay Kullanmış.Ne Olmuş Garanti 24 Ayken 22 veya 19 Ay a Düşmüş.Ama Makina Tertemiz İlk Günkü Gibi Durmakta.Ve Piyasa Fiyatından Kat Kat Düşük.Benim Düşüncem Bu Temiz Fazla Kullanılmamış Makina Almak Daha Mantıklı Parayı Hiç Yoktansa Bşu Boşuna Çöpe Atmamış OLacaksın...

SONY VAİO FW31ZJ modeli laptobum var 2. el denmeyecek kadar temiz sıfır ayarında.Hiç bir yerinde tek bir çizik sorun yok.İhtiyac nedeniyle satmayı düsünüyorum.2 Yıl Sony Eurasiasa garantilidir.Sadece 2.5 aylık bir süre kullandım.Kutulu ve faturalı.Kısaca Özellikleri : 2.66-77 Ghz Core 2 Duo T9550 İşlemci.512Mb Ati mobility HD3650 Ekran kartı 2280 MB Max. Ram: 4Gb 800Mhz Max 8gb.Bluray yazma ve okuma.Full HD X-Black Ekran 1920x1080p. 1.3Mp MotionEye WebCam.Magnezyum alasim ince kasa.

Fiyat: 1600 TL !

Almayı düsünen varsa e posta,msn [email protected]

arkadaşım şunu hiçir zaman unutma. eğer doğru kullanmasını bilirsen her makine sıfırdır.

bence internette biraz dolaş ve bulduğun en güzel ve bütçene en yakın ilanı arayıp pazarlığını da yap.

sonra al makineyi sahibiyle birlikte götür tanıdığın bir servise ve incelettir. gerekirse eklentisini de yaptır ve eğer blmiyorsan pc ni temiz tutmak için neler yapacağını da servisteki arkadaşından bir güzel öğren.

ben bilgisayar işinin içindwen geldiğim için bana anlatması kolay ancak illa ki vardır bir arkadaş bilgisayar servislerinde.

Benim Mesleğim Bilgisayar.Sana tavsiyem Dostum ASLA 2. el Laptop aLma sakın yani.Acer,casper,gbi Laptop aLma Bunların ısınma problemi var Ve en önemlisi Herhangi Bir arızada 2-3 ay Seni bekLetirLer.Sana tavsiyem asus al.Müşterilerime asus öneriyorum ve kendimde asus laptop kullanıyorum.Herhangi Bir arızada Parça onarmı yerine Parça Deyişimi Yapıolar ve ısınma problemi yok 200-300 tl dha koyarak asus almanı öneririm

..:.. dostum maden 1000 liran var bi 100-200 daha buL bi yerden git sıfır makine aL sakın laptop ın ıkıncı eline buLaşma zaten sıfır bi laptopın ömrü iki yıL akıLLı oL ..:..

Benim Mesleğim Bilgisayar.Sana tavsiyem Dostum ASLA 2. el Laptop aLma sakın yani.Acer,casper,gbi Laptop aLma Bunların ısınma problemi var Ve en önemlisi Herhangi Bir arızada 2-3 ay Seni bekLetirLer.Sana tavsiyem asus al.Müşterilerime asus öneriyorum ve kendimde asus laptop kullanıyorum.Herhangi Bir arızada Parça onarmı yerine Parça Deyişimi Yapıolar ve ısınma problemi yok 200-300 tl dha koyarak asus almanı öneririm

Acer ısınıyor diye daha hiç kimseden duymadım ben. HP kullanmayı denedinmi hiç ısınma yönünden?
Ayrıca sen kendi müşterilerine 2-3 ay garantide cihaz bekletiyorsan kepenkleri indiriver gitsin.Benim şirketimde Acer yetkili satış - servisi ve daha bugüne kadar garanti sürecinde (yurt dışından parça siparişleride dahil) 1ayı geçirdiğim süre olmamıştır.Her zaman üstüne basa basa söylerim, LAPTOPU ALDIĞIN MARKA ÖNEMLİ DEĞİL, NEREDEN ALDIĞIN ÖNEMLİ'dir.Herhangi bir toshiba yada sony marka laptopun parça arızası çıkmayacağını kimse garanti edemediği için, burada söz konusu olan marka değil, model ve garanti sürecidir.
Ayrıca 2. el laptop olayına sakın girmeyin, her hangi bi arızada parça değişimde, laptopu aldığınız fiyat kadar masrafınız olur.

Dostum Arıza Tespitinde Bizi aşan oLaylarda Letoptun Yetkili servisine gönderiyoruz ve acer,casper gbi şirketler bize 2-3 aydan önce laptobu gondermiyor.Yapıldı diye Geri donderiyorlar ama hala aynı arıza Devam ediyor.Ben acer de kullandım.Ve ısınma problemi yapıyor.

Acerda ısınma problemi yaşamış olabilirsin, cihaz sorun çıkarttığı için ısınıyordur, ama bu toshibanın asusun sony'nin yapmayacağı anlamına gelmiyor.yani ne marka alırsan al, hepsi ısınabilir.Bu senin kullanımınada bağlı birşey.Laptopu halının üstünde kullanmayla masanın üstünde kullanma arasında dağlar kadar fark olur.Ayrıca yetkili servis olayında şayetki teknosa, vatan bilgisayar, gold bilgisayar, hepsiburada vs vs gibi şirketlerden alışveriş yapılırsa o süre zarfı uzuyor.Çünkü bu işler gümrük, vergi, distrübitör olaylarından başlar, son kullanıcıya kadar gider.Bazı prosedürler alıcı tarafından bilinmediği için çok kolay kandırılabiliyorlar.Benim amacım burada insanlara yardımcı olmak ve tekrar tekrar söylüyorum "önemli olan" cihazın markası değil nereden alındığıdır.Acerda alabilirsiniz cesperda alabilirsiniz asusta toshibada.Çok paranız varsa toshiba alırsınız, orta halliyse acer, asus alırsınız.İşçilik bakımından 1numara cihaz toshibadır.Gerisi standartdır.Misal toshiba ve aceri aynı yukseklıkten yere atsak, toshibaya bişey olmaz ama acer zarar görür.Zaten bu farkı toshıba alırken fazlasıyla oduyorsun maddi olarak

Laptopu nabacan kardes o para masa üstü al 7 yıl kullan bak bana bin dolara aldıgım masa üstü 6 yılını doldurdu suanda tek arızası w-r okuyor yazmıyor kafamda bi 4 yıl daha gider diye tahmin ediyorum =D Ama bakıcan kasana üzmicen oda seni üzmicek anlışçanız gitceniz :D

Geri