2. El Araba Yardım

ballı_süt

New member
Reaction score
0
Yakın zamanda 2. el araba almak istiyorum. şimdilik netten bakınıyorum boş boş=/. Nissan Bayii sitesinde bütçeme uyan güzel araçlar gördüm bir de sizden yardım alayım dedim.

Araçlardan biri Peugeot 307 1.4 16v COMFORT

Bir de Nissan Micra 1.2 TEKNA var.

arayıp sordum gelip görmemin daha iyi olacağını söylediler. Haklılar da ancak bir süre o tarafa gidemiyorum o yüzden gitmeden önce sizden yardım almam gerekiyor:smile: Benim için motor gücü ve hızı önemli değil. En önem verdiğim konular sürüş rahatlığı iç konforu ve dayanıklı olması yani sık sık iş çıkarmaması. Bu dediklerime göre bir kıyaslama yapacak deneyimli bir arkadaş yok mu:blushing:

Nissan Japon Malı Sağlam Yakıtı Az Kısaca Kalite Araçtır..
307'de Güzeldir Ama Uzun Ömürlü Bir Araç Değil ;)

o iki seçenekte başta peugeot daha cazip gibi görünsede kesinlikle micra.az yakar ataktır sağlamdır .ayrıca nissan daki motor ömrü peugeotu 5 kere gömer.
ille o ikisinden biri diyorsan micra ama bence 2005 falan Ford fiestada bakabilirsin dizel.ama 75000 km üstündekilere bakma pek

Nissan derim. kaliteli markadır.. yalnız yedek parçaları pahalı olur 307'e göre fakat 307'den daha uzun ömürlüdür. arabanın kaç model olduğu hakkında bilgim olmadn sölüorumm. nissan firmasını Renault satın aldı..

Geri