"2. Devre zor geçecek"

by.erce

New member
Reaction score
0
edu017.jpg

"2. Devre zor geçecek"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcularından Edu, Belek'te süren kampın bu sabahki çalışmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-Lacivertli takımın savunma oyuncusu hazırlık kampının önemine değinerek, "Bu kamp bizim için çok önemli ve en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Çünkü ikinci yarı çok daha zor olacak, zor maçlar bizi bekliyor, Şampiyonlar ligi, Türkiye ligi ve kupa var, üç kulvarda da sonuna kadar gitmek istiyoruz bu nedenle çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

Edu Dracena sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligdeki Belediye maçını düşünmemiz gerekiyor. Talihsiz bir şekilde ilk maçı kaybetmiştik. Kendi sahamızda üç puanla başlamamız gerekiyor, sonra da kupa maçına bakmalıyız. Benim için bütün maçlar önemli, hepsini hafızamda tutarım, yendiğimiz, yenildiğim bütün maçlar benim için önem taşıyor.

Hatalardan ders çıkarmanın önemine de değinen Edu, "Ben hata yaptığım CSKA maçı sonrasında kendimi çok kötü hissettim. Ufak bir hatadan dolayı bazen böyle şeyler oluyor. Tekrarlamamak önemli. Bütün maç iyi oynuyorsunuz ama ufak bir hatadan dolayı böyle bir şey oluyor. Umarım bir daha olmaz" diye konuştu.

Bilinçli olarak sarı kart görüp erken tatile çıktığı iddialarına da cevap veren Brezilya oyuncu; "İddia edenlerin sorumluluğu üzerlerine alıp bunu kanıtmaması gerekiyor. Ben profesyonelim ve böyle bir şey yapamam. Herkesin benim işime saygı duyması gibi ben de sizlerin işine saygı duyuyorum. Çünkü bu tür iddialar beni yıpratıyor. Yapmadığım bir şeyi, düşünmediğim bir şeyi gündeme getiriyorsunuz" şeklinde konuştu.

Türk futbolunun gelişme içinde olduğunu ve hızla kalite ile mücadelenin yükseldiğini de dile getiren Edu, "Ligde beğendiğim bir çok oyuncu var. Galatasaray'dan Arda, bizde Semih. Türk futbolu gelişme içinde ve her geçen gün ileri gidiyor. Bu şekilde devam edese dünya futbolunda söz sahibi olacak Türk futbolu" dedi.

Edu, sözlerini Sevilla maçı ile ilgili görüşlerini aktararak tamamladı: "Sevilla takımında daha önce karşılıklı oynadığımız oyuncular var. Alves ve Fabiano gibi. İspanya ligini yakından takip ediyorum. Sevilla takımı ile ilgili bilgiye sahibim. Gol yemeden alacağımız bir galibiyet bizi avantajlı yapar. Herkes bunun bilincinde"

Kaynak: DHA

İ.B.Spo amçına göre diyosan katılmam ama takımdaki futbolcuların durumuna göre diyosan doğru zor geçecek.....

Geri