Sen bilişimcisinde bunlar ne? İspatlanabiliyorsa var demek ki. Haberde bahsi geçen ip konusu detaylıca anlatılmamış. Ayrıca ordunun ki kadar güvenliği sağlam olan başka bir ağ altyapısı var mı Türkiye'de? Bu planlar hazırlanırken kimin aklına gelirdi bir gün askeriyeye girilip bunların inceleneceği? Adamlar akıllı olduklarından ordan göndericeklerdi tabii.
1. Arkadaşım Ordu Ağınıda Ttelekom Yönettiğine göre güvenli demeyi bırakacaksın, 2. kara cahil değilsen google kullanmayı biliyorsan araştır gör IP denen şey ağdaki veri paketleri ile alakalıdır...
3. bu transfer 2 internet cafeden fake hesaplarla yapılsaydı şimdi gündeme gelme olasılığı %1 in altındaydı
4. bütün ağ sistemi karargah içinde sınıflara ayrılmıştır, tamamı 256 bit şifreleme kullanır, ping atmak mümkün değildir, çünkü dinamik IP sistemi kullanılır, ağda yakalanan bi pakedin [yakalamak mümkün değil deniyor ama] şifresini çözmek kıytırık quad core veya i7 ile yüzyıllar alır [md5 hash olayı

], ancak yine olay ttnette bitiyor askeri birimler arası bağlantı [örn istanbul ankara arası] ttlekom yada uydu net ile sağlanıyor... paketler ağdan çıktıktan sonra güvensiz sayılabilir, yabancıların elinde olan telekom sayesinde

, ve bu işi yaptığı idda edilen adamlar bu kadar saf olamaz...
Yahu herkes başımıza kriminal ve bilişim uzmanı kesildi
birisi derki aklı olan bunları ordu da yapr mı biri derki ben bile o evraklarla oynarım
hayırdır yaa koskoca ordu darbe panlarını kendi bünyesinde değil de internet kafede mi hazırlayacaktı
darbe planları nezamandır karargah dışında hazırlanıyor
O evraklarla ben de oynarım diyen arkadaş hayırdır yaaa sen bunları futbol topu sandın galiba
akşamdan beri haber izliyorum sizin bu söylediklerinizi hiç kimse söylemedi medyadaki kadrolu
ergenekon ve darbe avukatları dahil
dediğim gibi siz çok şey biliyorsunuz yada bukadar uzman zır cahil
Arkadaşım Ip ile planların hazırlanmasının bi alakası yok zaten, IP dosya transferi ile alakalı, ayrıca ethernet kartına ait MAC adresleri artık değiştirilebiliyor, bunun öyleymiş gibi gösterilebilesi oldukca kolay, ayrıca supervisor bi anda olmadık biz 7 sene oldu bu işin okulunu okuyoruz... konu hakkında az bir bilgin olsaydı zaten IP ile evrakların bi alakası olmadığını anlardın, saygısızlık etmek istemem, söylediklerimin yanlış olduğunu idda eden varsa ben kanıtlamaya hazırım...