1979'dan 2006'ya Gerçekleşen Kıyamet Alametleri

sickdreth gerçekten de onemli bır konuya değinmişsin...

bence forum da ki en korkunç gerçek budur

saol paylaşım için

ins müminlerden oluruz ozamanda kiyamet korkulcak bir olay degil cennete gitmenin gostergesidir. cünkü müminlerin kiyamet kopmadan hemen once allah tarafindan canlari güzelce alinacaktir yani allah onlari koruyacaktir
kiyyamet kafir ve müsriklerin üzerine kopacaktir

harun yahya adini kullanipta bcok ailenin cocugunla irtibatini kesen su edepsiz adam degilmi?ismi aklima gelmiyo...adnan hoca diye takilan ückagitci züppe degilmi bu?onun icin yaziyi bile okumadim,cünkü yazilarin hicbirisi kendine ait degil...lavuk

gerçekten çok gzl eline saglık

Harun Yahya kadar aptalını görmedim,bizim Türk Milleti meraklıdır böyle şeylere zaten adamda hakkını veriyor şarlatanlığın tebrik ederim...

harun yahya eğitim camiasına ne katmış. hiç bir şey, sırça saraylarda oturmakla hizmet ettiğini sanıyor. altın yaldızlı kitaplar üretmek yerine islam ülkelerinde fakir toplulukları doyursun.

Harun yahya'ya yobaz diyen herkez ya gerizekalı yada mal..
Yabancı yazarlar. Richard dawkins- dan brown, allahı inkar ederken ona burjuva, sanatçı , kültürlü dersiniz.. Dinden bahseden bir yazar oldu mu - yobaz-cani-terörist

yok ya.. Var mı lan öyle yağma.. Varmı lan öyle kalleşlik.. Dan brown cicili kitap çıkarınca " ay ne şeker" diyen hanım kızımız. Harun yahyanın yaldızlı kitabına " özenip israf yapcana yardım yapsın " diyo..
Dan brown dandik bir ressam olan davincinin kıytırık eserinden yok "onun sırrı" , "bunun gizemi", "kıçımın esrarı" gibi kitap çıkartıyo " şaheser" oluyo.. Harun yahya kıyametten, mehdiden bahsetse " yobaz"oluyo...
"gerçekler ,sizin ossuruk burjuva hayatınızdaki, maskeli balo salonundaki eğlenceye benzemez. Gerçek hayatta hangi maskenin altında kim var bilemessin..

Ben anlamıyorum gerçekten nasıl bir zihniyettir Harun Yahya darwinizmle göğüs göğüse mücadele eden tek kişi onun yokluğunu hayal bile edemiyorum ama bir takım düşüncesiz insanlar onu lekelemeye çalışıyor...

Darwinizmin oyununa geliyorsunuz...

Hakkındaki tüm iddialara belgeleriyle cevaplar alın...

http://www.bav-savunma.org/tr/index.html

Not: Değerli kardeşim paylaşımın için teşekkürler...

Allah razı olsun...

bu sıradan bir korkunç değil gerçeğin ta kendisi!!! ara sıra insanların hatırlaması gereken birşey... sağol paylaşım için

Geri