19 Türkçe Script (Yeni)

rom3o

New member
Reaction score
0
yeniboyut.com
webarkadasim.com
teknomaxx.com
tekfm.com
seyret.us
mobilteg.com
mersinhost.com
linkdefteri.com
kavakliderecayirlikoyu.com
hostkenti.com
hityap.net
hisaremlak.org
haberdefteri.com
haber34..com
finansnetwork.com
dunyabulteni.net
anketix.com

File: 19_turkce_script_turkddl.us.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/112122887/19_turkce_script_turkddl.us.part1.rar

File-Size: 30,00 MB
Uploaded: 03.05.2008, 03:42:19
----------------------------------------------------------------------------------------------

File: 19_turkce_script_turkddl.us.part2.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/112129270/19_turkce_script_turkddl.us.part2.rar

File-Size: 30,00 MB
Uploaded: 03.05.2008, 04:34:37
----------------------------------------------------------------------------------------------

File: 19_turkce_script_turkddl.us.part3.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/112186797/19_turkce_script_turkddl.us.part3.rar

Uploaded: 03.05.2008, 12:22:02
şifre www.turkddl.us

bozuk değildir üçünü birden indirmeniz gerekir.. ben açtımm...

bu emeğe saygı vala ya istediklerim bir arada olmus. bilmediğiniz konuda sorun bence ;)

eğer part ın ne olduğunu bilmiyorsanız birde rabid den anlamıyorsanız bari emeğe saygı gösterin

uzun zamandır girdigim yoktu foruma
zaten bu yüzden sogumuştum. al işte paylaşım !!
bilinerek yapılan ve forumun varlıgına da zarar veren şerefsizlikler...(eminim adminler bana kızacak cünkü bu daha kolay ama düzen sağlamak ?? )
1- paylaşım adı altında viruş trojan ne kadar ne varsa kendi küççük egolarını tatmin için doldururlar indirirsiniz ve şikayet edemezsiniz eee burası hackel büyük balık kücük balıklar felan
2- ortaya bi link atar (ama aslında bu kendi reklamı ve mesaj sayısını doldurmak içindir) nasıl olsa kim karışırki ceza felan yok ... bi daha da ilgilenmez yazdıgıyla link kırık mış acıklama yokmuş kimene
3-yukardaki arkadasımız gibi aslında bi parcada indirmek daha iyi bir mantıkken bölersin 30 parcaya millet ugrassın hem belkide parcalardan biri inmez çöp olur..
4- üstelik bide şifre koyki şöle fiyakalısından millet bide onla ugrassın kes kopyala felan

sogudum igrendim türk milleti için cok güzel bi fıkra bile var yanii onların cehenmemindeki kazanında zebani beklemez çünkü onlar zaten birbirinin bacagından tutar ceker dibe...

Kürt forumlarına hayranım cidden yardımlaşma amacıyla paylaşımlar var ecnebilerde de böle
neden bunları şikayet bölümüne iletmedim sorusu gelirse aklınıza inanın iletmemin bi anlamı yok önceki tecrübelerimde herkes op admin felan ama forum böle....

bi uzun zaman daha yokum..

virüslü zaten bu ddl komple ole nerde ezik var orada

Arkadas nede olsa Sagol emegin icin bilmemek ayip degil ama bilmeyipte biliyormus gibi davranmak ise ayipin ta kendisi emegine sagol ve arkadslarin ise bir düsüncesi varsa lüften sorsun bir seyler ögrenirler mesela gehackte yani sifresi kirilmis codlar virus taramasinda arasira virus mus gibi gösterir ama aslinda virus v.s degildir. Lüften saygili ve yardimci olalim birbirimize.

Geri