(+18)

|OuZ|

TeksiN
Reaction score
0
--yeni nesil +18 ------------------------------------------------------------------------------

bir çocuk evde oynarken prezervatif bulur. ve hemen annesine sorar. anne bu nedir.? kadıncağız çocuğun elinde prezarvatifi görünce utanır, afallar . sonra oğlum baban onunla fare öldürüyor der. çocuk bir prezarvatife bakar bir annesine, biraz düşünür ve anne babam fareleri s...rek mi öldürüyor.

Hoca ile Yiğit----------------------------------------------------------------------------------------

BAHARDA KIRA ÇIKMANIN
SÜTYENSİZ KIZA BAKMANIN
TUTUP MEM*SİNİ SIKMANIN
GÜNAHI VARMIDIR HOCAM?

BAHAR YELİ ESTİYSE
KIZ SÜTYENSIZ GEZDİYSE
SANA GÖNÜL VERDİYSE
GÜNAHI YOKTUR YİĞİT
SAÇINA TOKA TAKMANIN
ETEĞİNİ AÇIP BAKMANIN
NİKAHSIZ ÇİVİ ÇAKMANIN
GÜNAHI VARMIDIR HOCAM?

TOKASI CİCİ İSE
ETEĞI MİNİ İSE
ÇİVİDE YİRMİLİK İSE
GÜNAHI YOKTUR YİĞİT....
İNİM İNİM İNLEMENİN
YATAKTA KÖK SÖKTÜRMENİN
HER VURUŞU DENEMENİN
GÜNAHI VARMIDIR HOCAM?

HOŞUNA GİDİP İNLEDİYSE
ELLERİYLE KÖK SÖKDÜYSE
SENINDE VURUSUN İYİYSE
GÜNAHI YOKTUR YİĞİT...

------- Taksici -------------------------------------------------------------------------

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...

hehe baya güldüm saolasın ama taksici daha önceden verilmişti

Geri