18 Wos Haulin Türkiye Yaması

ChaMuR

Altın Üye
Reaction score
0
işte tırcıların hoşuna gidecek olan 18 wos haulin oyunun türkiye yaması...
yamayla ilgili pek fazla açıklamaya gerek duymuyorum...oyunun içindeki herşey türkçe oluyor we ayrıca sehir isimleride türkiyedeki sehir adlarını alıyor..
oyundan 2-3 resm..​

1-4.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

gelelim dosyayı nasıl kuracagınıza...
ilk önce daha önce kurduğunuz eklentileri falan silin ki bi çakışma falan olmasın..
şimdi belgelerim klasörünü açıyoruz..daha sonra orda bulunan 18 wos haulin klasörünün içine kuruyoruz bu eklentiyi..daha sonra oyuna girip diller kısmından türkceyi sectikmi rahat rahat oynuyorus artıkın..::) bu kadar basit sorun yasadıgınız bi yer olursa yardımcı olmayada calısırım..

Yamayı İndir

rar pass: hackhell.com

türkçe yama alıntıdır yapan arkadasın ellerine sağlık diyorum..

oyunla ilgili baska istediğiniz yama weya eklenti weya sorunuz olursa elimden geldiğince cewaplamaya calısırım...:çaliş

ζђάмυѓ Sen Oyun Dağıtırmıydın Yaw Eline Sağlık

Edit: Upload Bölümüne Taşıyımmı ζђάмυѓ Hazır Şifresi hackhell.com Ken

ole pek oyun oynamadıgım için...pcde fazla oyun yok zaten olanlarda hackhellde war..:)

ok..tası istersen çikofan..:)..

Upload Bölümüne Taşınmıştır :)

kaan2991' Alıntı:
hata raporu falan vermez dimi bu

yamayı ben upload ettim we oyunuda şu anda bu şekliyle oynuyorum ...
eğer yasdıgım gibi kurarsan bir hatyala karşılacağını sanmıyorum..

Saolasin KardeŞİm İnŞallah ÇaaliŞirrrr

Teşekkürler

oyun güzeldi bi de yaması geldi tam güzel oldu:durdurun :durdurun :durdurun

oyunu da indiriyorum akşamda bunu indiririm artık warolsun hackhell...

saolasın kardeş oyunu indirdim bu da iniyo %91 şimdi keyifle oynarım...

indirdim çalışıyo tekrar teşekkürler

yalnız nasıl oynanacağına dair bilgiyi nerden bulabilirim

emek1907' Alıntı:
indirdim çalışıyo tekrar teşekkürler

yalnız nasıl oynanacağına dair bilgiyi nerden bulabilirim

çalışması normal çünki deneyip ole paylaşım yapıyoruz bu bölüme...

ayrıca oyunun nasıl oynanacagını soruyosan..oyunun başında sana werilen tırla şirketlere gidiyosun..oradan yuk alıp warıs yerine götürüyosun..o kadar basit...zaten türkce biras kurcalarsan kısa zamanda çözersin...eğer yine olmazsa takıldıgın yer olursa sor cewaplarım ok.

ζђάмυѓ' Alıntı:
çalışması normal çünki deneyip ole paylaşım yapıyoruz bu bölüme...

ayrıca oyunun nasıl oynanacagını soruyosan..oyunun başında sana werilen tırla şirketlere gidiyosun..oradan yuk alıp warıs yerine götürüyosun..o kadar basit...zaten türkce biras kurcalarsan kısa zamanda çözersin...eğer yine olmazsa takıldıgın yer olursa sor cewaplarım ok.

yok hocam yanlış anladın yani bazı arkadaşlar çalışmıyor falan dediği için öyle demiştim :eek:

ya oyunla ilgili benim anlamadığım nokta bi sürü param oldu bi iki garaj satın aldım bi tane işçi kiraladım ama işçiye iş veremiyorum şirketlerle sözleşme yapamıyorum bi sürü römork aldım bi işe yaramıyor bu konularda yardımcı olur musunuz?

Saolasin KardeŞ Emİnİm Bu Yama Oyuna Daha DeĞİŞİk Bİr Atmosfer Katacaktir

ya ben kasayı götürüyorum o hani kırmızı bi diktörtgen yer varya kasayı soktuğumuz orda kasayı almıyo

cewap 1:

oyunda n harfine bastıgın zaman acılan yeni pencerede sol üst sekmede nakliyat şirketleri falan yazar...eger bir sirketin yükünü taşıdıysan şirketin adını yanında bir işaret bulunur...
o şirkete tıkla ve sag tarafta sözleşme imzala gibi bi yazı olması lazım ona tıkla...ardından dewret butonu cıkar (isimler konusunda emin değilim biras farklılık olabilir) ona tıkladıgın zaman ilk sekmeye sürücünü sonrakine tırı ardındanda 3. sekmedekine romorku kiralıyosun o kendi kendine calısmaya baslıo...
yalnız ara sıra o sürücülerin tırlarını kontrol etmeyi unutma baya bi hasar werila tırlarına onları serwise götürüp tamir ettir..

sanırım yardımcı olmusumdur..eger takıldıgın weya yapamadıgın bir yer warsa tekrar yardımcı olurum...

ii forumlar....

cewap 2:

arkadasım o kasayı geri geri o kırmızı seritlerin otasına gelecek sekilde yerleştirmeye calıs..
zaten yerleştiğinde sol tarafta ufak bi pencere acılacak t harfine basın romörku bırakmak için die..basarsan teslim etmiş olursun..yalnız o pencere ekranda iken bas t harfine..

ii forumlar sanada..

Keyifle oynuyorum bu yamayla birlikte. Teşekkürler

tşk kurdum oynuyorum güzel yapmış amcalar ellerine sağlık...

Geri