+18 Toplanın qüLme Zamanı =)

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
köyün birinde adamın biri kabız olmuş.ve köylüler toplanmış hiçkimse çare bulamamış. en sonunda doktora götürmüşler.doktor birkaç tane ilaç vermiş.bir tanede fitil vermiş.
neyse gelmişler köye adam ilaçları içmiş. ama fitil i naapacaklarını kimse bilmiyormuş.düşünmüşler bir türlü bulamamışlar.en son doktoru telefonla arayıp sormaya karar vermişler.ve köylülerde biri aramış ve sormuş.

-doktor bey ilaçları içirdik.fakat o fitil i ne yapacağız.

doktor biraz sinirli bi şekilde

-kardeşim onu hasta nın makat ına sokacaksınız.. demiş ve telefonu kapatmış.

tabi köylüler makat ın ne olduğunu bilmiyorlar.köydeki herkese sormuşlar fakat kimse makat ın ne olduğunu bilmiyor.

tekrar aramışlar doktoru.

-ya doktor bey kusura bakmayın.makat dedinizya neresi oluyor acaba.

doktor bu sefer daha da öfkeli

-kardeşim onu hastanın anüs üne sokacaksınız.. demiş ve kapatmış

köylüler anüs ün de ne olduğunu bilmiyorlar tabi.
bu arada hastanın durumu da iyice kötüye gidiyormuş.en sonunda köylü karar vermiş. biri gidecek doktorun muayenehanesine öğrenip gelecek.
fakat kimse cesaret edememiş gitmeye. ve en son telefon eden adama demişler sen yaparsın bu işi diye.

o da ben hayatta gitmem iki kere telefon ettim. bi de yanına gidersem kızar.

neyse gidersin gitmem derken zorla ikna etmişler bunu.ve eleman gitmiş doktorun odasına girmiş.

-ya doktor bey afedersiniz siz bi fitil vermiştiniz. makat anüs falan dedinizde biz anlamadık. neresine sokacağız bunu.

doktor bu sefer bağırarak cevap vermiş

- G*TÜNE SOKUN

ve adam köye gelmiş demişki köylülere

-ben dedim size kızacak diye

:hhdil :durdurun :hhdil :durdurun :hhdil :durdurun :hhcool :hhcool :hhcool

Kadının biri, bir gün ağda yapıyormuş. Sıra *mına gelmiş, ağdayı yapıştırmış, ama sıra çıkartmaya gelince ağda çek çek çıkmıyormuş. Kadın, çaresiz kocasını çağırmış. Kocası da çek çek çıkaramamış, son çağre eğilip sıkıca çekmekte bulmuş.

Ama tam eğildiği sırada adamın bıyıkları ağdaya yapışmış. O sırada çocukları, içeriden "Baba baba nerdesin baba nerdesin!" bağırmaya.

içeriden babası bağırmış: -Ananın *mındayım...

:hhdil :durdurun :hhdil :durdurun :hhdil :durdurun :hhcool :hhcool :hhcool

1. yi okumus gibiyim ama ıkıncı guzeldi :D:D:D

güzeldi eline saglik

1. si forumda verildi 2. iyi

Güzeldi .. Eline SaqLIK ..

2.ye koptum ben ya..Harika..

Geri