+18 temelin fıkraları ve sexin tarifi

tilkiii

New member
Reaction score
0
temel tsunaminin olduğu sırada endonezyadadır neyse sonra türkiyeye döner tabi herkes sorar temele tsunami yi gördünmü diye temel derki tsunami yi bilmiyorum ama rusun ami baya bi güzeln dertemel tsunaminin olduğu sırada endonezyadadır neyse sonra türkiyeye döner tabi herkes sorar temele tsunami yi gördünmü diye temel derki tsunami yi bilmiyorum ama rusun ami baya bi güzeln der

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hocanın biri fıkra anlatmaya bayılırmış özellikle'de belden aşağı fıkralar ve
espriler tabii ki...

Bir gün kızlar bir karar alırlar ve hoca gene böyle espriler yaparsa sınıftan
toplu halde çıkmaya karar verirler... Bu durum hocanın kulağına gider. Derse
gelir ve Sicilyalı erkeklerin cinsel orğanının Türklerinkinden 10 cm. daha uzun
olduğunu söyler... Kızlar birbirlerinin yüzlerine bakarak ayağa kalkarlar ve
almış oldukları karardaki gibi sınıfı terketmek isterler, tam sınıftan toplu
halde çıkarken, hoca kızlara seslenir;

- "Ooo... Nereye kızlar? Sicilya'ya giden son uçak az önce kalktı?"...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temel karısı Fadime ye:bana bir şort dik demiş. Fadime temel e şeker çuvalından güzel bir şort dikmiş. Temel arkadaşı Dursun ile plaj a gider şort unu giyer fakat temeli gören gülüyormuş.Temel artık dayanamamış ve Arkadaşı Dursun a sorar: 'neden herkes bana gülüyor'Dursun derki niye gülecekler,şortunun arkasında turhal şeker fabrikası,önünde net 50 kg yazıyor.der
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temel ile dursun banka soymaya gitmişler ve bütün parayı alıp kaçarken bankanın bekçisi temel ile dursun kaçarken arklarından bağırmış

-"gelinlan buraya oyosbu çoçukları" diye temel'de dursuna dönerek

-"sen kaç beni tanıdı" demiş.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sexin Tarifi

Doktor:
Seks bir hastalıktır.Cunku sonunda yataga dusurur.

Avukat:
Seks adaletsizlikdir.Cunku biri surekli ustte, oburu surekli alttadir

Muhendis:
Seks mukemmel bir makinedir cunku sadece istedigin zaman calisir.

Mimar:
Seks bir yanlisliktir.Cunku tum zevk noktalari cikislara yerlestirilmistir.

Politikaci:
Seks tam bir demokrasidir.Alttaki de ustteki de zevk alir.

Ekonomist:
Seks kotu bir yatirimdir.Cikardigin mal hep koydugundan kucuktur.

Yorumlarınızı ve Teşekkürlerinizi bekliyorum.:biggrin:biggrin:victory

pıhaa emeğne sağlık hocam :)

teşekkürle :hhsigara

Geri