18 tane Torrenttürk.com davetiyesi. Yazan kapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hanagara

New member
Reaction score
0
Arkadaslar, elimde 18 tane TorrentTürk.com davetiyesi bulunuyor,

Yorum yazın, davetiyeyi kapın!!! :biggrin

Bana yollarmısın arkadas pmden sagol simdiden...

Selam dostum

Ozel Mesajla 1 davetıye atarsan iyi olur

Profilime bakarsan Email adresimide gorebılırsın sımdıden saol​

Sevinirim... :)

Arkadaslar ben daha yeni oldugumdan dolayi size PM gönderemiyorum, siz bana "davetiye" diye PM atin, ben onu cevaplayayim

Arkadaslar 50 mesaji asmadigimdan PM okuyamiyormusum, siz en iyisi beni MSN'ninize ekleyin, ben size ordan direk yardimci olayim,

[email protected]

umarim, yasak degildir,

torrent turk davetiyesi nedir ne işe yarar.işe yarar bir şey ise bana da yollar mısın

Arkadaslar, elimde 18 tane TorrentTürk.com davetiyesi bulunuyor,

Yorum yazın, davetiyeyi kapın!!! :biggrin

slm hanagara . nasılsın. benim torrent davetiyesine ihtiyacım var banada birtane gönderirsen sevinirim. harbin_84@hot.. bu davetiyeye ne kadar cok ithiyacım var bilemessin.

merhabalar ben yeni torrent kullanicisiyim bittorrent i indirdim ama kullanamamistim azerus u da indirdim simdi biras biras cozmeye basladim daha iki tane download yaptim ancak(gulmeyin arkadaslar ayip deil) herneyse bu davetiye olayida herhalde siteye uye olmaya yariyo..bu arada bide utorrenti indirdim onu daha kurmadim ama hepsi ayniandanasi oluyo ne farklari var bilmiyorum.bakicaz neyse ....BENDE BI DAVETIYE ALABILIRMIYIM..? [email protected]

slm dostum valla bu davetiyeyi aramaktan yoruldum varsa bir tanedaha ben alabilrmiyim. harbin_84@hot..

Bana da yollarmisin zana zahmet ..saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri