[+18] Satanist Şerefsizin Yaptına BaKıN

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
3399415.jpg

3399416.jpg

3399757.jpg

1704878.jpg

3399758.jpg

3399760.jpg

3399761.jpg

3399762.jpg

Inanılmaz bırsey Bu herıf kesınlıkle Insanlıktan cıkmıs allahsız Kopek ..

bu ne yha ne oluyo bu insanlara iiice çıldırmışlar

bilimsel acidan baktim sadece kan yara gordum duygusal acidan baktim acidan baska bisi goremedim..

yav bunlar gerçekmi yaa ben pek inanmıyorum sanki kendilerini tanıtmak için öle yapıyolar böle herşeyi açık açık yapmak bide resimleri sitelerde dolaşsın pek mantıklı gelmiyo ama yaptıysa gerçekten şerefsizlermiş

ule hayvan bunlar bide kedi yiyenini gördüm ben ah bi sizde ğörseniz igrenç bu idare eder bence kedi yiyenden sizinde kedi yiyen arkadaşınız olsa anlardınız ne tat aldıklarını oofffff ben nasıl yemek yıyecem bırazdan neyse bye.

valla aklıma çeşitli küfürler geliyor ama hem forumu kirleticez hem günaha girecez.

insanı ayakta tutan inançlarıdır. yanlış şeylere inananlar zaten yıkılmaya mahkumdur. allah herkese doğru yolu öğrenmeyi nasip etsin.

bu aynı maskeli gördüğüm 2. olay. eğer bunlar gerçekse bu adam çatır çatır insan kesiyor demektir ve enteresan olan ne bilim polis fln neden bu adamı yakalamıyor. sonuçta internete koyulan bir resmin peşini sürmek o kadarda zor değil. aklım almıyor doğrusu!

Böylelerini diri diri gömecen.

Geri