+18 KopMaLıK FıKRaLaR =)

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Temel, Dursun'un evinin önünden geçerken onun karisini pencereden görmüş.
- Dursun evde midur?
- Yok.
- Al penu içeru
- Peni or**pi mi sandun?
- Para vereceğumu çim söyledu?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bir gün sikoni diye bir kızı annesi markete yollar ve:kızım sana verdim parayyla bana süt al der.kız annesinin dediini yapar ve sütü alır.yolda gelirken sütü döker.kız telaşlanır ben anneme ne dicem şimdi diye.ordan laz çocuk gelir ve derki benimle gel yoksa annene sütü döktüünü sölerim demiş.kız korku içnde çocukla gider.eve gelirler.çocuk soyunmazsan annene sütü döktüünü sölerim der ve kız soyunur ve çocuk kızı becerir.kız kaçar ve hemen eve gelir.annesine olanları anlatır ve ağlar.kız dayanamaz kendini caddeye atar.annesi arkasından bağırır sikoni kızım sikoniiiiii!laz çocuk ordan s*ktim oni s*ktim oni!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

adamın bırı eczaneye girmis ve kendine sıra geldiginde:
-bır paket prezervatif lütfen! demiş.
Adamın, diger musterilerin arasında hiç çekinmeden büyle bir istekte bulunduguna sinirlenen eczaneci:
-sen hiç utanmazmısın ,diye müşteriye kükremiş.cık dısarı ve bunu daha kibarca isteme yolunu buldugunda gel buraya ,demiş.
Adam cıkmıs ve kapı onunde bırazcık dusundukten sonra gerı ıcerıye gırmıs.
Eczacı ıle bır sure bakındıktan sonra cıkrmıs malı masaya ve...
-Abi suna göre bir elbise versene demiş....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALINTIDIR :durdurun

62 kişi bakıoo 1 kişi tesekkur edioo ilginçç

Sonuncusuna Koptum Yani :)

bencede sonuncu güzeldi eline sağlık

Geri