+18 KaLdıRıLmALı !!!!

+18 Paylaşımlar olsun mu ?

• Kullanılan toplam oy
    51
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahin3333

New member
Reaction score
0
+18 paylaşımlar forumun kalitesini ciddi ölçüde düşürüyor. Playboy dergileri filan...

Bayan kullanıcıların katılımı azalmaya başlar ayrıca forum amacından sapar ve onun yerine foruma katkısı olmayan cinsel içerikleri indirmek için kayıt olan kullanıcılar ikame eder.

:thumbdown::thumbdown:

Cinsel içerikli reklam yapanlar paylaşımda bulunanlar uyarılmalı bence. Ciddi kaliteli genele hitap eden bir forum için gerekli bir düzenlemedir.

Bu konuda moderatör ve yöneticilerin toplanarak kendi aralarında konuşma yapmaları ve bir karar almaları gerekir !!

konularda +18 ıbaresı kullanılıyor bölümdede var İsteyen girer bakar ınceler ıstemeyen gırmez kımse o konulara insanları zorla sokamayacagına gore ve bugune kadarda sorun olmadıgına göre kaldırılması mantıksız olur...

Eminim +18 bölümler bayan arkadaşlarımız için tuhaf bir durum oluşturuyordur. Bir erkek olarak bende +18 içeriğin kalkması taraftarıyım. Sonuçta isteyen her şekilde bu tür içeriklere ulaşabilir. +18 bölümü kalkarsa forumun daha sıcak bir havası olacağı kanaatindeyim. Erdem in dediği gibi bugüne kadar bir sorun olmadı, bundan sonra sorun olup olmayacağıda bilinemez. Aslında bu konuda bayan arkadaşlarımıza daha çok söz hakkı düşüyor.

istersen girersin istersen girmezsin burası paylaşım sitesi herkes istediği gibi paylaşır konuya bakıp bakmamak senin elinde

Sende +18 Yazan Yazıları Açmassın Ne Dert Kalır Ne'de Keder.
Ama Şeyten Dürtüyor Değil Mi :)

Sende +18 Yazan Yazıları Açmassın Ne Dert Kalır Ne'de Keder.
Ama Şeyten Dürtüyor Değil Mi

İnsan içindekini başkası bilirmiş :)

Klasik ve Klişeleşmiş Mantıksız bir cevap. '' girmezsin olur biter''

Evet girmem ancak girenlerin sayısı gitgide artar o girenlerin sayısı arttıkça o konuda paylaşımda artar o artınca bayan üye azalır. Forumda diğer eğitim alanına ağırlık verilmesi çok daha mantıklıyken forum başka alana kaymış olur..

niye bayanlar +18 bakamazlarmı onlara yasakmı kardeşim erkekler bakıyoda bayanlar bakmıyomu zannediyosunuz siz nerde yaşıyo bu yorumları yazanlar irandamı????

---- ayrıca +18 olan forumlardan bayanların kaçtığını zanneden arkadaş onların bi yere gittikleri yok sadece onları arayanlara gözükmüyorlar böylece sende onları göremiyorsun ve zannediyorsunki +18 var onun için bayan kalmadı forumda :)) güldürme insanları

niye bayanlar +18 bakamazlarmı onlara yasakmı kardeşim erkekler bakıyoda bayanlar bakmıyomu zannediyosunuz siz nerde yaşıyo bu yorumları yazanlar irandamı????

Çıplak bayan fotoğrafına anca lezbiyenler bakar eğer bayan üyeleri bu şekilde tanımlıyorsan onların savunma hakkı doğar.

İranda yaşamıyorum ancak bir düşünceye saygı duymayarak zihnen İran değil Skolastik çağda yaşadığınızı bizlere ispatlamış durumdasınız.. +18 paylaşım yapan sırf bunun için uğraşan siteler var gider ordan alır alacağını bu forumda gerçekten yararlı şeyler bulduğum için kalitesini düşürmemesi gerektiği noktasında uyarıda bulundm.

Çıplak bayan fotoğrafına anca lezbiyenler bakar eğer bayan üyeleri bu şekilde tanımlıyorsan onların savunma hakkı doğar.

İranda yaşamıyorum ancak bir düşünceye saygı duymayarak zihnen İran değil Skolastik çağda yaşadığınızı bizlere ispatlamış durumdasınız.. +18 paylaşım yapan sırf bunun için uğraşan siteler var gider ordan alır alacağını bu forumda gerçekten yararlı şeyler bulduğum için kalitesini düşürmemesi gerektiği noktasında uyarıda bulundm.

Boşver kardeş takma kafana ya... Yönetim bunu düşünüp açmıştır orayı...
+18 ibaresi yeterlidir. İsteyen girer isteyen girmez...

sahin3333 ' E KATILIYORUM AMA GÜLMEKTEN KATILIYORUM

MILLETİN UÇKURUNA KARIŞIYN SEN YHA

kaldırılması taraftarıyım.. kız erkek olayından ziyade ruhsal gelişimi etkiliyor.. hazıfayı da siliyor beyler demedi demeyin... neden unutkanım diyosanız sebebi bunda arayın

sanki login in olunca şu an da +18 e yönlendiriliyosunuz gibi bi şey oluyo da böyle konu açıyolar :))

paylasima acik olsun ama ben 18 yasindan büyügüm arti 18 bölümüne görebilmek icin bu konuya üye olmaniz lazim gibi uyarilar vermesi lazim..
yani yeni mesajlara arti 18 mesaji geldiginde acmak istedigimde uyari diyerek siz bu konuya üye degilsiniz lütfen üye olun diye mesajlar uyarilar göndermesi lazim...

yoksa benim icin mahsuru yok

bence +18 ibaresi eklendikden sonra sorun cıkcağını sanmıorm

+18 içerik olmalı ama açılan her konunun başlıgına [+18] yazılmalı herkez girdigi yeri bilmeli

Eminim En çokta sen giriyorsundur +18 bölümüne sahin3333

tartısmaya seviye katan bazı arkadasları tebrik ediyorum... gülmekten katılıyorlarmış .. katılın siz gülmekten... ;)

evet kaldırılsa çook guzel olur... +18 ibaresinin altında vahset dehset goruntulerde yayınlanıyor...
onlarada bi sekilde sınır gelsin hatta..konuya sadece cinsellikle yaklasılmısta..
hala diceksiniz ki .. "istemeyen bakmasın" buraya 10 yasında cocukta uye oluyor..
"aaa bu neymiş" diye acıp bakabilir ki yazıktır... diceksiniz ki heryerden ulasabilir böyle goruntulere..
bende derim ki hackhellden bulmasında nerden bulursa bulsun..

+18 ibaresi yer aldıktan sonra kime ne sakıncası var bu olayın anlamadım. basit bi yaklaşım gibi görünsede tek kelimeyle doğru olan şudur: isteyen girer bakar istemeyen bakmaz.
sahin3333 arkadaşımız diyorki ; ''+18 paylaşım yapan sırf bunun için uğraşan siteler var gider ordan alır alacağını'' tabiki doğru ama şu da varki bu sadece +18 konular için geçerli değil. internet gibi aşmış bi ortamda istediğini istediğin yerden siteden forumdan temin edersin. önemli olan burada bulunmak ve paylaşmaktır.
ve bu durum neden bayanlara endekslenir. bu konulara bir bayanın bakmasındaki sakıncayı kim neyle ölçer anlamadım. tartışılması bile gereksiz esasında.
paylaşılan konunun +18 -28 olması kesinlikle seviyeyi düşürmez. aksine kalite olduğu sürece ne kadar geniş içeriğe sahip olursa o kadar seviye yükselir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri