+18 hikaye

คђєηq

¢ιкℓє† & รєχ
Reaction score
0
Bir gün bir adam bir magarada bir lamba bulmuş içini ovalamis ve bi bakmiş bir cin cikmiş.Cin ona 3 dilek hakkının oldugunu solemiş..Adam duşunmuş ve dileklerini solemiş.
1.olarak hayatın boyunca hiç kadınlara yaklasamadım dediş.
2.olarak hep kisa bir insandim uzun olmakistiyorum demiş.Cin epey dusunmeye baslamış.
3.olarak ucabilmek istiyorum demiş ve dilekleri bitmiş cin iyice dusunmus ve adami Büyük boy kanatli orkid yapmiş:durdurun :durdurun :durdurun muhahahahah

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Birgun bir adam amerkidada bir magazaya girmiş ve bir buluzün fiyatını sormus kasadaki kadin six pany demiş.Adam hemen buluzu fırlatım evine gelmiş.Sinirden napacagini bilmeyip arkadaslarinin yanina kahveye gitmiş ve olanları anlatmış.Arkadaslari sikseydin lem o zaman deyince adam aceleden geri gitmiş ve attigi buluzu aramis bulunca kasadaki kadina geri gidip sormus bu ne kadar deyince kadın yine six pany demiş adamda yatirmiş onu oraya ve yuklenmiş kadin no fuck no fuck demeye başlami adamda ufak ufak ama idare et işte demiş:durdurun :durdurun :durdurun

Teşekkür etmesenizde olur beyler :goz: :goz:

hıc tesekkur yok ayıp walla elıne saglık aheng

Her ikiside birbirinden güzel arkadaşım.Paylaşımların icin teşekkürler

ehuehuehue :D ufak ufak :D:D emegine saglık

teşekkürler arkadaşım hatırlamış oldum.:)

way aheng nerden duydun bu fıkrayı :D:D:D:D

fıkralar fena değil ama bir söz vardır kendi yaptığın espriye gülünmez..paylaşım için sağol..

Geri