+18 Fikralar

9991999

New member
Reaction score
0
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır adet görmediğini söyler.
>
> Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve
> sonuçlar kızın hamile olduğunu gösterir.
> Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve "bunu yapan hangi domuz,bilmek
> istiyorum" der.
>
> Kız telefon açar ve yarım saat içinde bir Ferrari evin önünde durur,
> içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde manyak
> yakışıklı bi baro iner ve kapıdan içeri girer.
>
> Anne baba ve kızla beraber otururlar.
>
> Herif, "kızınız durumu anlattı" der , "kişisel durumumdan dolayı kızınızla
> evlenemem" der,
> "ancak tüm sorumluluğu alıyorum" der.
>
> Eğer bir kız çocuğu doğarsa;
> Annesine bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka hesabı,
>
> Eğer bir erkek çocuk olursa;
> Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlık bir hesap,
>
> Eğer ikiz doğarsa;
> Her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve bir fabrika vereceğim, der.
>
> Ancak düşük olursa....
> O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamın omuzuna koyar ve
> " o zaman bi daha s......sin evladım" der.
>

XXXXX

Temel ile Fadime nişanlılarmış evsizlik sıkıntısı çekiyorlarmış arkadaşlarından falan bir türlü ev bulamamışlar.

Elele tarlada yürürken Temel dönmüş ve Fadime'ye yumulmuş o heyecanla yattıkları yerin tren rayı olduğunu görememişler.
Başlamışlar çılgınca en ateşli şekilde sevişmeye... Derken uzaktan tren gelmeye başlar.

Makinist bir de bakar ki rayların üzerinde iki insan var... Hemen sireni çeker..
İki sevgili öyle zevke gelmiştir ki siren sesini duymamazlığa gelir. 100 metre kala tekrar sireni çeker ama sevgililer yine kaçmaz.
50m 30m. derken makinist imdat frenini çeker... Tabii vagonlar birbirine girer ve çok büyük maddi hasar oluşur...
Polisler olay yerine gelip hemen iki sevgiliyi tutuklar ve suçüstü mahkemesine çıkarırlar... Hakim sorar:

-Ya kardeşim ray üstünde de sevişilir mi, hadi seviştiniz, treni görmediniz mi, sireni duymadınız mı?
diye kızgınlıkla sorunca erkek cevap verir:

- Duyduk hakim bey.

- O zaman niye kaçmadınız?

-Valla hakim bey sevişmenin en ateşli yerindeydik ve ikimiz de boşalmak üzereydik. Bir baktım ben geliyorum,
kız arkadaşım zevk çığlıkları atarak geliyor,
bir de tren geliyor... Dedim ki: "FRENİ OLAN DURSUN..."

XXXXXX

Adam iş gezisinden evine normalden 1 gun erken dönuyormuş.. havaalanindan taxiye binmiş, şofore demiş ki:
"Bana bi iyilik yapar misin... ben iş gezisindeydim ve adim gibi eminim ben yokken karim eve sevgilisini aldi....
şimdi eve gidelim ikisi kesin şu an sevişiyorlar....
sen de benle eve girip ben onlari basarken şahitlik eder misin?"
Taxi şoforu kabul etmiş...... eve gelmişler, yatak odasina cikmişlar...
işiklari yakip battaniyeyi yataktan bir cekmişler ki,kadin hakikaten başka bir adamla yatakta.....Adam hemen silahina davranmiş
o sirada karisi bagirmiş:
"YAPMA..!!! Bu adam bizim icin neler yapti bilsen... sana dogumgununde aldigim Corvette'in parasini kim odedi
saniyosun? ya yeni teknemizin parasini?
senin saga sola borclarini nasil kapattik saniyosun ??? Hep onun sayesinde oldu !!"
Adam taxi şoforune donmuş...
"sen olsan şimdi ne yaparsin.. ?"
Taxi şoforu.. "valla beyefendi.." demiş.. "ben olsam bir an once adamin ustunu orterdim malum havalar sogudu
bi suru salgin hastalik kol geziyo ortalikta !!!..."

XXXXXXX

Genc ,guzel ,sarisin bir ingiliz turist Istanbul'da metro istasyonu aramaktadir.Asagi dogru inen merdivenleri gorur, asagisiya iner.
Burasi erkekler tuvaletidir ve vatandasin biri pisuvarda isemektedir. Kiz sorar"EXCUSE ME??? METRO? METRO.?" Bizimki kafayi asagiya indirir,
elindekine bakip kiza doner "NO,NO NO METRO;TUVENTI TU SANTIMETRO

XXXXXX

Adam New York'ta luks bir randevu evinin kapisini calar:

Merhaba, Samantha ile gorusmek istiyorum.

Bir dakika efendim.

Adami iceri alirlar.Bir sure sonra cok guzel bir kadin merdivenlerden iner:

Beni aramissiniz.

Evet. Geceyi seninle gecirmek istiyorum.

Tamam ama benim tarifem biraz pahalidir. Geceligi bin dolar.

Parasi onemli degil. Geceyi seninle gecirmek istiyorum.

Beraberce yukari cikarlar. Geceyi birlikte gecirirler. Ertesi gun adam yine randevuevine gelir.

Samantha ile gorusmek istiyorum.

Beyefendi baska kizlarimiz da var.

Umurumda degil, Samantha ile gorusecegim.

Samantha gelir :Yine mi sen!

Evet.Geceyi seninle gecirmek istiyorum.

Yalniz fiyatimi hatirliyorsun degil mi? Bin dolar.

Hic onemli degil. Ben geceyi seninle gecirecegim.

Birlikte yukari cikarlar,o geceyi de beraber gecirirler.Ertesi gun,ayni adam, ayni randevuevi:

Merhaba, Samantha ile gorusmek istiyorum.

Samantha asagi iner:

Tanrim, yine mi! Bak, devamli musterilere indirim falan yapmiyorum. Fiyatim ayni, bin dolar.

Onemli degil. Geceyi seninle gecirmek istiyorum.

Yine yukari cikarlar. Islerini bitirdikten sonra:

Benden bu kadar hoslanman cok guzel ama anlayamiyorum.
Uc gece ustuste bana bin dolar odedin. Nerelisin sen?

-"Tel Aviv."

Tel Aviv mi? Benim kizkardesim de Tel Aviv'de yasiyor.

-"Biliyorum, sana getirmem icin bana üçbin dolar verdi.."

XXXXXXXXX

Genç adam yeni tanıştığı kız arkadaşına hediye vermek istemişti.

Bu ona alacağı ilk hediye olacaktı. Bu yüzden fazla özel bir şey seçmemeye karar verdi. Ama alacağı şey biraz da romantik olmalıydı.

O gece birlikte çiseleyen karın altında yürürlerken avucunun içinde ısıtmaya çalıştığı elleri hatırladı ve eldiven almaya karar verdi.

Alışverişe bu tür işlerde becerikli olan kardeşini yanına alarak çikti. Bir büyük mağazadan içi kürklü bir çift beyaz eldiven aldılar. Kız kardeşi de kendine bir çift dantelli külot aldı.

Mağazadaki paketleme sırasında bir karışıklık oldu.Eldiven kız kardeşin paketine girdi, külotlar da mağazanın özel kuryesiyle kız arkadaşının evinin yolunu tuttu.

İçindeki romantik notla birlikte......

Sevgilim,

Geçen akşam seninle çıktığımızda bunlardan giymediğini farkettim. Eğer kız kardeşimle beraber olmasaydım ben uzun ve düğmeli olanlarını alırdım, ama kardeşim kısa ve düğmesiz olanlarından kullanıyor.
Çıkarması daha kolay oluyormuş... Renginin açık olması çabuk kirleneceği izlenimini veriyor. Ancak bunları satın aldığım bayan tezgahtar bana kendisininkini gösterdi. Üç haftadır kullanıyormus.
Yakından baktım, hıç kirlenme yoktu.

Tezgahtar bayandan bir şey daha rica ettim. Seninkileri giyip nasıl durduğunu, bana üzerinde göstermesini istedim. Hemen giydi. Çok şık duruyor.

Elimi uzattım, okşar gibi sıktım. Ele de çok hoş geliyor, keşke bunları ilk giydiğinde yanında olup sana yardım edebilseydim.

Şeninle buluşuncaya kadar bir çok yabancı elin ona dokunacağını düsünmek beni üzüyor.

Çıkardığın zaman içi biraz nemli olabilirmis. O zaman üfleyerek havalandırman gerekiyormus. Önümüzdeki günlerde bunları nasıl avucumun içine alıp, nasıl defalarca öpeceğimi düsünüyorum.

Cuma akşamki buluşmamızda giymeyi unutma.

Sevgilerimle...

XXXXXXXX

Birgün Bi TV kanalı Yayın Akışını Ayarlıyorlar Ve Salı Günü 3 saatlik boşluk fark ediyorlar ve sonunda o boşluğu canlı yayınla kapatmak istiyorlar sonra
bi köyün insanlarıyla canlı yayın toplantısı yapmak istiyorlar ve o gün gidiyorlar köye. SPiker Köyün Muhtarına Mikrofonu Uzatuyor ve Başlıyor.
Spiker : Muhtar Bey Köyünü Çok Güzel köyünüzdeki En Güzel Olay Nedir Paylaşırmısınız_?
Muhtar :Ya Bi Gün Bizim Hasanın Karısı Evden Kaçmıştı Ormanda Yakaladık Bi Güzel *****
Spiker :Aman Efendim Canlı Yayındayız Lütfen Sözlerimize Dikkat edelim
Muhtar:peki Kusura Bakma
Spiker :Köyünüzdeki Yapılan milli Bayramları Kutluyorsunuzdur Heralde
Muhtar: Evet Bütün Köylü Toplanır Yemekler Yaparız O Günlerde
Spiker : Peki O Günlerden Bu Yana Unutamadığınız En Güzel Hangisiydi
Muhtar: Zuhahahahh Geçen 23 Nisanda Bizim Yemekleri Alinin Avradı Yapmıştı Alide Yemeği Beğenmedi Karısını Dövdü Oda Evden Kaçtı Ve Bizde Yine ......
Spiker : Aman Beyefendi Lütfen(Spiker Düşünür Ve Bunların Başka Türlü Mutlu Olamayacağını Anlar ve Sorularını Değiştirir )
Spiker : Muhtar Bey Bu köyde Uzun Yıllar Yaşadınız Köyde Unutamadığınız Enbüyük Kötü Olay Nedir.
Muhtar: Şey Bir Gün Ben Evden Kaçmıştım

2. si Hariç Diğerleri VErildi...

fatih bilgi için saol kardesım sennde elıne saglık genede...

Valla Güzel Fıkralar

hahaha superrrr muhtarr a cok guldum valla :durdurun

Güzeldi Emeğine Sağlık

Geri