yoqq
New member
- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar bu benim 2. fıkram umarım bunuda seversiniz...
Bir gün dünyanın 4 farklı ülkesinde 4 rahibe ölür.Bu rahibeler öldükten sonra sorgu meleğinin yanına giderler.Melek:
-"Anlatım bakalım işlediğiniz en büyük suç nedir?" diye sorar .(bu arada rahibeler yanyana dizilmişlerdir)
1. rahibe
-"Ben erkek cinsel organını parmağımla elledim" der Melek 1 metre yanındaki çeşmeyi göstererek "parmağını o çeşmeye sok ve günahlarından arın" der ve rahibe parmağını sokar.
Sıra gelir 2. rahibeye... Melek:
-"Sen ne yaptın?" diye sorar. Rahibe
-"Bende erkek cinse organını elimle tuttum" der ve melek gene çeşmeyi gösterir 2.rahibe elini yıkarken 3. ve 4. rahibenin yer değiştirdiğini fark eder ve sorar:
-"Siz niye yer değiştirdiniz?" yer değiştirmeden önceki 4. rahibe
-"Ben arkadaşımın ***ünü soktuğu suyla gargara yapmam" der
Umarım gülmüşsünüzdür...
Bir gün dünyanın 4 farklı ülkesinde 4 rahibe ölür.Bu rahibeler öldükten sonra sorgu meleğinin yanına giderler.Melek:
-"Anlatım bakalım işlediğiniz en büyük suç nedir?" diye sorar .(bu arada rahibeler yanyana dizilmişlerdir)
1. rahibe
-"Ben erkek cinsel organını parmağımla elledim" der Melek 1 metre yanındaki çeşmeyi göstererek "parmağını o çeşmeye sok ve günahlarından arın" der ve rahibe parmağını sokar.
Sıra gelir 2. rahibeye... Melek:
-"Sen ne yaptın?" diye sorar. Rahibe
-"Bende erkek cinse organını elimle tuttum" der ve melek gene çeşmeyi gösterir 2.rahibe elini yıkarken 3. ve 4. rahibenin yer değiştirdiğini fark eder ve sorar:
-"Siz niye yer değiştirdiniz?" yer değiştirmeden önceki 4. rahibe
-"Ben arkadaşımın ***ünü soktuğu suyla gargara yapmam" der
Umarım gülmüşsünüzdür...