+18 fıkra bayılacaksınız :D

Madness

Banned
Reaction score
0
Vatandaşın biri bir kitap yazmış ama isim bulamıyormuş. Orhan Pamuktan yardım almak istemiş ve ona gitmiş sormuş. Orhan Pamuk bak demiş bu ülkede üç şey çok satar; gizem, sex ve asalet, bunları içeren bir isim bulursan kitabın çok satar.
Aradan bir ay geçmiş bizimki ile Pamuk buluşmuşlar. Pamuk haliyle sormuş kitaba isim buldun mu diye. Bizimkisi de 'kontesi kim z'ikti' demiş.
Orhan Pamuk demiş ki hımm; kontes ile asaleti , kim ile gizem i z'ikti ile de sex i vurgulamışsın: ama ben o gün sana bir şey söylemeyi unuttum, birde din katarsan isme kitabın satış listesine en üst sıradan girer.
Yine bir ay sonra Pamuk sormuş kitabına isim buldun mu diye. Bizimkide cevap vermiş.''allah allah kontesi kim z'ikti'' :D:D:D:D

eh işte pek olmamış gibi

ama emeğe saygı tabiki

dikkat ediyorum da manigator arkadaşıma bir şey beğendirmek zor sanırım:(

fıkranın içeriği bence gerçeğe yakın olmuş kitap ismi konusunda

herkesin okumasını istiyorum :):)

Yaratanın İsmini Böyle KeLimelerle Kullanmak Hiç HO$ dEğiL..

คη๏†๏๓เ' Alıntı:
Allah yerine imam desen belki daha cok otururdu bole bir konuda yaraticinin ismini kullanman rezillik !!...

arkadaşım sadece bir fıkra alınacak bir şey bulamıyorum ben. Ne olur her görüşe açık olsanız?

:D:D saolaısn muhahahhaaaaaaaaaa

biraz YüceYaratıcı ile dalga mahiyetin de diyecegim ama deil bu konuyu kotuye yoranların içleri fesattır bence

Evet bencede Allah (c.c.) ismini bu tür kirli emellere alet etmek bence pek yakışık almamış. Kınıyorum.

orada "Allah Allah" şaşırma,hayrete düşme ifadesi olarak kullanılmış.imam imam diye bi 2leme kullanmıyoruz yanılmıyosam değilmi?bi art niyet göremiyorum ben.teşekkürler paylaştığın için.

ya ne tepki verdiniz helal olsun kismsenin kimseye sövdüğü falan yok sadece birazcık gülümsemekti amaç. :(

Geri