[+18] Dünya bu videoyu konuşuyor! Ölüm çırpınışları...

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
İran'da uyuşturucu kaçakçılığı yapan biri kadın 3 kişinin saniye saniye idam görüntüleri izleyenlerin kanını donduruyor. Bu görüntüleri çocuklara izlettirmeyin...

Bilindiği gibi şeriat kanunlarının uygulandığı İran'da vatana ihanet, cinayet, tecavüz, silahlı soygun, hırsızlık, uyuşturucu kaçakçılığı ve dinden dönme suçları idamla cezalandırılıyor.

IZLE

Uyuşturucu kaçakçılığı suçundan verilen idam cezalarına bir yenisi Sistan-Belucistan eyaletinin başkenti Zahedan'da eklendi. Uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanan biri kadın 3 kişi, halkın gözü önünde idam edildi.

Suçluların bir vince asılarak yapılan idamı sırasında halk meydanda toplandı. Kalabalığın uğultusu arasında idam edilen 3 kişi can çekişerek öldü. İran, dünya genelinde idam kararını en fazla uygulayan ülkeler arasında yer alıyor. Uluslararası Af Örgütü verilerine göre İran'da geçen yıl 177 kişi idam edildi.

İHA

Abi Allahın veredigi Canı Allah Alır Benim Görüşüm
Ama Hayretler İçinde Kaldım Aslında İyi Yapmışlar Bize De lazım Böyle Adamlar Asacak İnfaz Edecek Bak O Zaman Olay Oluyo mu İbretlik Olsun Diye 2-3 Temizliyecen

Bazı Ülkelerde Adalet Bu!..

Türkiyede Adalet Sistemi 0 , Rüşvet'le Olayı Dibinden Çözüyorlar..

Çözüm Gerekli Çözüm.
:help:hhter

ne olursa olsun o kadar insanın önünde yapılmamalıydı..gözleri korkutmak için yapılıyor heralde ama zaten video denen bişey var çeker yayınlarsınız ama bu yanlışş...İNSANLIK DIŞI..İDAMDA İNSANLIK DIŞI....:hhsigara

gerçekten çok yüz kızartıcı bir durum iran için..ßen şerait'i savunmuyorum ama mutLaka idam oLmaLı...ama bu şekilde değil...yüzLerce kişinin önünde show yapar gibi sadece göz korkutma amaçlı olarak insanLarın canı kuLLanıLmaz..haksızLıktır..şerefsizLiktir...

teşekkürler 1001...​

gebersin şerefizler

suçlu olan cezalandırılmalıdır töleranss anarşiyi doğurur....

herseyin bi cezası var tabi ota bokada adam asarlarsada vahset olur ama gereklide bi yerde

Geri