+18 BUNU OKUYUN eyer Gülmezseniz beni banlayın!!!

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
Adamın biri kimi eğilirken görürse arkasına geçip s...iyormuş. nerde ne zaman ne olursa olsun kim eğilirse hemen arkasına gecip sokuyormuş malı. neyse sonra melekler adamın yanına gelmiş demiş ki " bak eğer bir daha biri eğilirken onun arkasına geçip s....ersen seni cehenneme zebanilerin yanına atarız " demiş melek. adamda tamam birdaha asla yapmayacam demiş. aradan yine zaman gecer adamın karşısında biri eğilir adam dayanaz ve yine s.....er. tabiki melekler adamı alıp cehenneme atar zebaniler yanına.
Bu adamın bide oğlu vardır oğluda kim eğilirse onu gidip s.....iyormuş. melekler bu cocuğada demiş " bak evlat babanda böyleydi şimdi cehennemde eğer sende yaparsan bir daha senide cehenneme atarız" demişler. cocuk tamamder ama oda dayanamaz ve karşısında eğilin birini s.....er.
Melekler cocuğu alıp cehenneme atar.

Cocuk cehenneme girer ve derki " burası cehhen mi "

Zebani = "evet

cocuk = ama niye bu kadar soğuk benim bildiğim sıcak olur

Zebani = O.... COCUĞU BABAN BIRAKMIYOR Kİ İKİ EĞİLİP ODUN ATALIM

bu fıkrayı bılıyordum bana da bır arkadas anlatmıstı o gunlerı yad ettım ve sımdı de koptum harıka bır seydı :) ılgınc olanı derste bunu bana anlatmıslardı ben derste kopunca hoca neye guluyon bıze anlatta bız de gulelım demişti :):) gel de anlat ...

abi fıkrayı okumadan önce gülmeyeceğim dedim ama tutamadım kendimi koptum ya süpermiş:durdurun :durdurun :durdurun

hehe valla manyak bi fıkra arkadaslarala okudum koptuk abi tskler:))

banlayın arkadaşı
şaka şaka kalsın :p

Daha girmeden güldüm zaten, konun yeni mesajlarda böyle gözüküyordu çünkü ;=)

+18 BUNU OKUYUN eyer Gülmezseniz beni...

Ama girince de güldüm.. teşekkürler

:p zhuuaaaa :durdurun :durdurun

MÜKemmel kardeş emegıne saglık koptum vallla

Ben bu fıkrayi biliodum babam anlatmisti istanbul'a giderken.otobanda gülmekten bi sağ bi sol olduk.Süper bişey saol dostum.

gulmedım okumustum banlayınnnn

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Daha girmeden güldüm zaten, konun yeni mesajlarda böyle gözüküyordu çünkü ;=)

+18 BUNU OKUYUN eyer Gülmezseniz beni...

Ama girince de güldüm.. teşekkürler

fikrada güzel ama bu daha güzeldi :D:D

Geri