+18 Bu resimde bir hayvan var...

mchasso

New member
Reaction score
0

Belkide iki hayvan, bir tanede köpek var..Tabi Görebilene...yazık ne haldeyiz...

2be1l5.gif

2ag9189.gif

1yl82f.gif

ynthc.jpg

ortalık köpek kaynıyor bekıde zararlı hayvanlar onlar nereden bılıyorsun...

Bencede arkadaş doğru söylüyor millet evine ekmek parası götürmek için elalemin nelerine katlanıyor ama zenginler köpeklere insandan daha önem veriyor ne alaka diceksin madem böle bir baslık actın
o zaman sen ne yaptın bu zamana kadar yolda yürürken bir köpege yemek verdinmi veya evine götürüp yıkadınmı yapmazsın...
Sakın lafımı yanlıs anlama sadece bu konuda Tüm Türkiye lafı yanlıs bazı insanlar demek doğru olurdu.

ekolojide hiçbir yeri yok sokak köpeklerinin. hem yazık hayvanlara. en iyisi tamamını itlaf edip onları kurtarmak. kendimi düşünüyorsam namerdim :D

devletin parası hep ite köpeğe gidiyor. sokak hayvanları rehabitilasyon merkezlerinin sayısı, sokak çocuğu rehabilitasyon merkezlerinden fazla.

alayını itlaf derdim de şimdi çok yadırganır o yüzden demiyorum

hatırlıyorum o resmı bayaır anahaberde cıkmısdı bızdaha ortooklduk gercekden wahsettı ßayadır hafızalardada kaldı.

bu konuda bizlerin cok sey yaptıgını herkes az cok bılıyordur ..ama ben canlı sahıd oldum benim oturdugum bolgede bir köpek sokak köpeği gözümün önünde 10 yaslarında cocugu ısırdı ve hıc bır sey yapamadım ...colugu cocugu olanlar için korkunc bır sey ...

Bencede arkadaş doğru söylüyor millet evine ekmek parası götürmek için elalemin nelerine katlanıyor ama zenginler köpeklere insandan daha önem veriyor ne alaka diceksin madem böle bir baslık actın
o zaman sen ne yaptın bu zamana kadar yolda yürürken bir köpege yemek verdinmi veya evine götürüp yıkadınmı yapmazsın...
Sakın lafımı yanlıs anlama sadece bu konuda Tüm Türkiye lafı yanlıs bazı insanlar demek doğru olurdu.

Dediğinden hiçbişey anlamadım :D tüm türkiye lafı nerde?Tabiki GeneL oLarak açıLmış bir konu bu ne benim nede senin suçun bunu yadırgamayan bu adam gibiler yansın daha ne diim..

Geri