DaredeviLL
Uşak Gfb
+18 Fıkaralar (Begendiklerimden)
CYBER CAFE
Afacan bir veled bir gün babasina sormus:
-"Babacim, ben nasil oldum?" diye israr edince...
-Adam,
-"Nasil olsa bunu bu oglana bi gun anlatmak durumunda kalacagim, iyisi mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliyim gitsin bu
isten" diye dusunmus icinden
-"Bak evladim, cok eyi dinle, zira bi daha annatmiyagim, Anan baban, bundan yedi sene evvel, bie cyber cafede karsilasti. Bir iki bakistiktan soona bu cyber cafenin musait bi yerine gectiler.. Baban "memory stick ile , USBden bir baglanti kurdu... Anacin bu firsati iyi degerlendirerek memory stickden bir kac download indirdi... Bu dangalak baban da, bir-iki upload yukledi... Ammaaa, heyecandan Firewall kullanmayi unuttugumuz aklimiza geldiginde is isten gecmisti.. Bu raddeden sonra, ne delete edebildik, ne de cancel... Sonuc olarak da, ortaya felaket bi virus cikti, dokuz ay sonra... Iste mesele bu kadar basit, benim guzel evladim.."
RIFKI'NIN ŞEYİ
Rifki'nin aynaya bakınca seyi kalkiyormus.
Bir gün bunu ögrenmek icin Rifki doktora gitmis ve herseyi doktora anlatmis.
Doktor :
-"Bir gec bakayım aynanin karsisina nasil oluyor bu?" demis
Rifki gecmis tabi aynanin karsisina yine seyi kalkmis, doktor bakmis bakmis demis ki:
-"Ee oglum normal tabi senin seyinin kalkmasi, sende böyle a..cik gibi bir surat varken..":durdurun
FIRINCI (Bu En Güzeli)
Fahrettin Kerim Gökay, Istanbul Belediye Baskanligi zamaninda firinlari geziyormus.
Kendisine, agzi oldukça bozuk bir firinci pasta ikram etmis.
Fahrettin Bey, söyle bir tadina bakmis ve sormus:
-"Himmm!... Çok güzelmis, ne kattin buna?"
Firinci pis pis siritarak yanitlamis:
-"Sana koydum efendim!"
Fahrettin Bey, bu söz üzerine pastadan bir lokma daha almis ve devam etmis:
-"Ben de bütün firincilara söyleyeyim de, hepsi SANA koysunlar!..."
CYBER CAFE
Afacan bir veled bir gün babasina sormus:
-"Babacim, ben nasil oldum?" diye israr edince...
-Adam,
-"Nasil olsa bunu bu oglana bi gun anlatmak durumunda kalacagim, iyisi mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliyim gitsin bu
isten" diye dusunmus icinden
-"Bak evladim, cok eyi dinle, zira bi daha annatmiyagim, Anan baban, bundan yedi sene evvel, bie cyber cafede karsilasti. Bir iki bakistiktan soona bu cyber cafenin musait bi yerine gectiler.. Baban "memory stick ile , USBden bir baglanti kurdu... Anacin bu firsati iyi degerlendirerek memory stickden bir kac download indirdi... Bu dangalak baban da, bir-iki upload yukledi... Ammaaa, heyecandan Firewall kullanmayi unuttugumuz aklimiza geldiginde is isten gecmisti.. Bu raddeden sonra, ne delete edebildik, ne de cancel... Sonuc olarak da, ortaya felaket bi virus cikti, dokuz ay sonra... Iste mesele bu kadar basit, benim guzel evladim.."
RIFKI'NIN ŞEYİ
Rifki'nin aynaya bakınca seyi kalkiyormus.
Bir gün bunu ögrenmek icin Rifki doktora gitmis ve herseyi doktora anlatmis.
Doktor :
-"Bir gec bakayım aynanin karsisina nasil oluyor bu?" demis
Rifki gecmis tabi aynanin karsisina yine seyi kalkmis, doktor bakmis bakmis demis ki:
-"Ee oglum normal tabi senin seyinin kalkmasi, sende böyle a..cik gibi bir surat varken..":durdurun
FIRINCI (Bu En Güzeli)
Fahrettin Kerim Gökay, Istanbul Belediye Baskanligi zamaninda firinlari geziyormus.
Kendisine, agzi oldukça bozuk bir firinci pasta ikram etmis.
Fahrettin Bey, söyle bir tadina bakmis ve sormus:
-"Himmm!... Çok güzelmis, ne kattin buna?"
Firinci pis pis siritarak yanitlamis:
-"Sana koydum efendim!"
Fahrettin Bey, bu söz üzerine pastadan bir lokma daha almis ve devam etmis:
-"Ben de bütün firincilara söyleyeyim de, hepsi SANA koysunlar!..."