+18 annen izin vermiyor

atakan025

New member
Reaction score
0
adamın bırı bı gün ıse gıtmek ıcın evden cıkarken karısı ona seslenır bey aksam gelırken 1kg kıyma la gel der. aksam adam kıymayla eve cıkarken bır alt katlarında oturan adamın kaynanası önünü keser ve sana bır soru sorucam bılırsen aldıgın kıyma sende kalacak bılemezsen elındekı kıymayı alırım der. adam tamam der. kaynanası hemen sorar benım AM nerde der adam hemen cevap verır onunde der. kaynana gülerek hayır bılemedın der ve domalır bak arkamda der adam kıymayı mecburen verıp eve gıder ve karısı kıyma nerde dıye sorunca hanım kusura bakma unuttum yarın alırım der. neyse ertesı gun adam işe giderken karısı yıne kıyma almasını soyler. adam elınde kıymayla aksam eve donerken kaynana yıne onunu keser ve yıne aynı soruyu sorar benım AM nerde der ve adam dusunur ( gecen hafta onunde dedım arkasında cıktı bu hafta arkasında dıcem der ) ve hemen cevap verır arkanda der kaynana onunu acar bılmedın bak onumde der adam sınırlı bır sekılde evıne gıder karısı sorar bey kıyma nerde der adam ANANIN AMI Bi YERINDE DURSA GETIRECEMDE !!!

+18 lere gidiyor...

hahaha...teşekkürler kardeş

verildi çok iyi hatırlıyorum walla

Geri