+18 Amerikan Askerleri İşkencesi

W!TcH_K!nG

Banned
Reaction score
0
bpstb710.jpg

cia-dan-2-ayda-266-kez-iskence_o.jpg

irak_esir_iskence6.jpg

irak_esir_iskence3.jpg

amerikan-iskencesi.jpg

4498.jpg

0078.jpg

92683.jpg

şerefsizler .................................

yav böle işkencemi olur töbe töbe ya bunlar insan deyil

Allah bildiği gibi yapsın

bu amerika dünyanın basına bela oldu ya ne biçin insan bunlar yada insan degil bunlarrrr
bunlara CHE GUAVERA gibi ambargo uygulamak lazım

saolasin... fazla soze gerek yok :goz: gorunen koy kilavuz istemez :goz:

ne işkencesi? abd işkence yapmazzzzz. abd ırak'ı demokratikleştirmek ve özgürleştirmek için orda...

Güya bu resimleri psikolojik savaş gereği el altından gönderip,bölgedeki ülkelerin halkları üzerinde korku yaratmaya çalışıyorlar."Size de böyle yaparız ha,aklınızı başınıza toplayın."
amerikan beyni tabi.Kendi halkı bu tip şeylerden korktuğu için bizi de böyle zannediyor.Bu resimleri gördükçe ana,avrat,ervah,ecdat ne varsa sayıyorum.En çok da vatanımızda Amerikaya ve onun yandaşlarına destek verenlere saydırıyorum.Şu Irak halkına yapılan pislik ne zaman son bulacak,Allah yardımcıları olsun.Kusura bakmayın kendimi kaybettim yine.

Güya bu resimleri psikolojik savaş gereği el altından gönderip,bölgedeki ülkelerin halkları üzerinde korku yaratmaya çalışıyorlar."Size de böyle yaparız ha,aklınızı başınıza toplayın."
amerikan beyni tabi.Kendi halkı bu tip şeylerden korktuğu için bizi de böyle zannediyor.Bu resimleri gördükçe ana,avrat,ervah,ecdat ne varsa sayıyorum.En çok da vatanımızda Amerikaya ve onun yandaşlarına destek verenlere saydırıyorum.Şu Irak halkına yapılan pislik ne zaman son bulacak,Allah yardımcıları olsun.Kusura bakmayın kendimi kaybettim yine.

Bize böle bir şey yapamazlar kardeş yapsalarda bir şey olmaz kardeş bu topraklarda doğduk bu topraklarda öleceğiz yeter ki ölürken bu topraklar hala elimizde olsun ancak öle huzurlu ölürüz.

forumda küfürt etmek yasak ama içimden ana avrat gidiyorum

bu acı birgün dinecek dir ama bunların cezasını kim verecek

Geri