+18 adult veya knight online bolumune moderatör adayıyım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz Çok Erken Dostum -1 Paylaşımlara Devam....

Şu an İçin Çok Erken
Öncelikle Hangi Bölümde Görev Almak İstediğine
Karar Ver.
------------

bak ben kNGITH ONLINE DA 7/24 ONLINE ım orda bır robben07 var onun dısında adam gıbı paylasım veren yok oda bann yedı dorusu senı hıc gormedım knıght da onlıne da adultdada ole ama sonucda bagımlı uyesın

toplam 15 konun var 1 tanesi bu zaten

henüz erken olduğunu düşünüyorum

ben de arkadaşların düşüncelerine katılıyorum.Fakat yine de bilgiliyim demiş arkadaşımız.Bence denemekte yarar var diye düşünüyorum,eğer olmaz ise tekrar alabilme imkanınız var zaten,bence arkadaşımız bir şansı hakediyor...

ßiLgi para etmiyor ne yazıkki.. Çok erken daha -1 Ayrıca istediğin kadar ar$ivin oLsun 500 GB olsun Bu önemli değil bunLari değerlendirip Foruma vermen önemLi.. Gördüğüm kadarıyLa verememi$sin..

knight bölümüne -10000
adult bölümünün hangisi onu bile yazmamışın :S ama orda da bilmiorum nası olacak
paylaşımlarına devam et bir bölüm belirle oraya yoğunlaş paylaşım yap sonra oraya aday ol

FLeTCh®' Alıntı:
knight bölümüne -10000
adult bölümünün hangisi onu bile yazmamışın :S ama orda da bilmiorum nası olacak
paylaşımlarına devam et bir bölüm belirle oraya yoğunlaş paylaşım yap sonra oraya aday ol

aduLt ıcın ustabır agızdan formuLLEr :utan
we sımdılık -1905 dıom kardes ıLerde inş.

15 konu mod başvurusu için çok yetersiz. İlerde çalışmalarıana devam ettiğinde buraya konu açabilirsin. Şuan Ne adultta ne de Knight Online da göze çarpmıyorsun. Senden önce hak edecek çok kişi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri