17 yıllık sır çözüldü...

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
16 Kasım 1991'de oyanan ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan ve hala unutulmayan top çizgiyi geçti mi geçmedi mi tartışması son buldu.

Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi programında "Piero" adı verilen bir sistem ile yapılan tespit sonucunda, Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'in 87. dakikadaki şutta, topun 4 santimetre çizgiyi geçtiği ve hakem Ahmet Çakar'ın gol kararının doğru olduğu belirtildi.

Maçın yardımcı hakemi Çetin Oytuner ile birlikte olayları yorumlayan Ahmet Çakar ise şunları söyledi: "Gol kararı verdiğim için 15 gün boyunca İstanbul'da kılık değiştirerek yaşadım. 2 gün cihangirde bir bodrum katında evden çıkmadım." dedi.

İzlemek İçin Tıkla

Kaynak

gündem değiştirmek adına yapılan bi şeydi bak işte Beşiktaş lehinede hakem hataları verilirmiş denilecekti hakemlerinde insan olduğuna dair teoriler üretilecekti...
olmadı..
bu arada her Beşiktaş konusuna balıklama atlayan fenerliler nerdesiniz biliyorum piero sonuçlarının pozitif çıkmasını her şeyden çok istiyodunuz ama kısmet değilmiş

fenerliler kayıp :D

pierromudur nedir ben bilmem ama bu ülkede BEŞİKTAŞ lehine hata yapılmaz rahat olsunlar ;)

hiç sewmıyorum o adamı yahuuu
ÖLÜMÜNE ÇARŞI
AHMET ÇAKAR A DA KARŞI :D:D:D

işlerine geldimi damlarlar hemen bizim foruma ama şimdi tık yok...su anda olası bi ronaldo transfer haberine takılmıslar yine bizim forumda ondan gelmemişlerdir..........

O top çizgiyi 3 santim geçmiş gol verildi
Bu gün denizli maçında fenerbahçenin top 1 metre geçti gol verilmedi. Buna ne diyelim.

hani hakemlerde insandı..işine gelince nasıl futbolcular teknik direktörler hata yapıyorsa hakemlerde hata yapar diyen fener taraftarına ne olduda bir anda fikir değiştirdi yoksa ulusoyu mu özlediniz

O top çizgiyi 3 santim geçmiş gol verildi
Bu gün denizli maçında fenerbahçenin top 1 metre geçti gol verilmedi. Buna ne diyelim.[/QUOne diyelim kardes biliyonmu gecmiş olsun diyelim!!!iki olayda aynı tek farkı o zaman fenerliler gol değil demişti ondan ortalık karıstı ama bunun denmicek tarafı yok yani...biz amanında bundan daha beterlerinide yasadık Van Spor macındaki Sergenin frkiğini hatırlarmısın bilmem!!!!hakem görmedim demişti bi farkı yok yanii

dikkat edersen bu gol 3cm deil 1m gecmiş çizgiyi
her insan hata yapabilir ama buda hata diil be kardeşim 1m 1

Geri