17 MiLyon'a 4 Güiza aLırım!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Haftanın maçları Futbol Merkezi'nde değerlendirilirken, Aziz Yıldırım ile Hakan Bilal Kutlualp arasındaki tartışma masaya yatırıldı.

123598.jpg

Can Çobanoğlu'nun sunduğu, Kanal 1'de yayınlanan 'Futbol Merkezi'nin bu haftaki konuğu, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp oldu.

Hakan Bilal Kutlualp ile birlikte Türk futbolunun deneyimli teknik adamlarından Yılmaz Vural ve Serdar Ali Çelikler'in de yer aldığı Futbol Merkezi'nde, Turkcell Süper Lig'in 17. haftası değerlendirildi ve Hakan Bilal Kutlualp ile Aziz Yıldırım arasında yaşanan tartışma masaya yatırıldı.

-"ERSUN HOCA TUTTUĞU TAKIMA KARŞI İYİ MOTİVE OLUYOR"-

Hakan Bilal Kutlualp Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maç ile ilgili olarak, Trabzonspor'un iyi futboluna parmak basarken, "Ersun hoca tuttuğu takıma karşı daha iyi motive olarak oynuyor. Bu da herhalde bizim şanssızlığımız" yorumunu yaptı.

-"TRABZONSPOR'UN TAKTİĞİ DEĞİŞMİYOR"-

Haftanın maçında Trabzonspor'un bir çok şansı değerlendiremediğini ifade eden Yılmaz Vural, Can Çobanoğlu'nun "Trabzonspor'un Gökhan Ünal ve Umut Bulut ile başlamasını bekliyormuydunuz?" sorusuna, "Bu Trabzonspor'un ve Ersun Yanal'ın bu sezon yaptığı taktik ve rakibe karşı değişiklik yapmıyorlar" dedi.

-"ISLIKLANDIYSA HAKLIDIR"-

Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla ilgili olarak konuşan Serdar Ali Çelikler de "Tek forvete dayalı sisteme Emre eklendi ve arkada hiç bir değişiklik olmadı. Fenerbahçe'nin sistemdeki sıkıntısı Guiza'nın ileride tek olmasıdır" dedi. Guiza tek olduğunda değil çift forvetli sistemde iş yapabilen bir golcüdür diyen Çelikler, "Aragones 80'de oyuncu değişikliği yaptığı için ıslıklandıysa haklıdır. Guiza'da saha dışında ıslıklandıysa haklıdır" diyerek Kadıköy'de maçın 82. dakikasında Guiza çıkarken taraftarın verdiği tepkiyi değerlendirdi.

-"GUİZA 13 GOLÜ GEÇEMEZ"-

Serdar Ali Çelikler Guiza'nın bu sezon 13 golü geçemeyeceğini de iddia ederken, Trabzonspor maçında yaptığı denemelerle ilgili olarak da, "Guiza sol ayağıyla 2 gol atamaz. Ceza sahası dışında da gol atamaz. Toplamda da 13 golü geçemez" dedi. Serdar Ali Çelikler Guiza'nın Semih'i kesecek bir oyuncu olmadığını vurgularken Guiza'nın kendisi için harcanan paranın karşılığı olmadını ifade etti. Çelikler sözlerine, "Guiza kesinlikle 17 milyon euroluk bir futbolcu değil ve tek forvette de başarılı olamaz" şeklinde devam etti.

-"FENERBAHÇE EN BÜYÜK ADAY"-

Yılmaz Vural'ın Hakan Bilal Kutlualp'e yönlettiği, "Fenerbahçe'nin bu atmosferdeki performansından memnun musunuz?" sorusuna "Daha iyi olacaktır" diyen Kutlualp, Can Çobanoğlu'nun da izleyicilerden gelen, Fenerbahçe'nin sezon sonundaki yerinin ne olacağının sorulmasını Kutlualp'e iletmesi üzerine, "Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Fenerbahçe'de bir sorun yok" dedi.

-"FENERBAHÇE YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM"-

Bir süre Alex ile yaşanılan tartışmalar üzerine yorum yapan Serdar Ali Çelikler, "Fenerbahçe Alex'i tutarak çok iyi bir hamle yaptı. Bir ara yapılan eleştirilere takılmadan Alex ile imza yenilemeleri çok doğru" derken "Alex'i bırakmak için ancak Kaka'yı Diego'yu alacaksan, yoksa tutacaksın. İki yıllık sözleşmede çok doğru" ifadelerini kullandı. Alex konusunu değerlendiren Kutlualp de "Alex çok iyi bir profesyonel tutulması çok doğru bir karardır" dedi.

-"17 MİLYON EURO BENDE OLSA DÖRT GUIZA ALIRIM"-

İzleyicilerden Serdar Ali Çelikler'e gelen, "Guiza'nın gitmesini istiyorsun ama 17 milyon euro'yu sen mi verdin?" yorumuna cevap veren Çelikler, "Guiza gitsin derken, onun tek forvette başarılı olamayacağını söylüyorum, bu yanlış anlaşılmasın. Ayrıca ben 17 milyon euro'ya dört Guiza alırım" dedi.

-"DİNİME KÜFÜR EDEN MÜSLÜMAN OLSA"-

Yöneticlik döneminin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile sert tartışmalar yaşayan Hakan Bilal Kutlualp'in merakla beklenen açıklamaları da geceye damga vurdu.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Aziz Yıldırım ile tartışan Kutlualp, Başkan Yıldırım'ın bir transferi özel uçakla İstanbul'a getirdiği ve parasını kulübe ödettiği açıklamalarına 'Dinime küfür eden müslüman olsa' şeklinde yanıt vererek yaşanan tartışmaları yeni bir boyuta taşımıştı.

Hakan Bilal Kutlualp:

"Ben de sizin yayınınızda ilk kez izledim, oldukça tansiyonlu olmuş.
Ben bir Fenerbahçeli olarak başkanımla bu şekilde konuşmak istemezdim. Ama konu şekil oraya geldi. Ben kulübe alınan gayrı menkullerle ilgili bir yanlış yorumlama var dedim. Ben kulübe satışta tüzüğe aykırılık olur dedim. Orada tartışma oldu. Ben kimsenin böyle bir duruma tenezzül etmeyeceğini biliyorum. Ama görüntü olarak hoş değil. Başkanının kulübe gayrı menkul satmasını sistem kaldırmaz. Başkan bana, "beni herşeyle suçla yolsuzlukla suçlmama" dedi. Böyle bir şey yok. Yanlış anlaşıldı. Ben dedim ki, burada niyetler güzeldir. Daha ucuza verdiniz çok güzel ama buna ne sizin ihtiyacınız var ne de Fenerbahçe'nin böyle bir gayrı menkule ihtiyacı var. Bunu başka firmalardan almak lazım. Ama bu ileride örnek olur, 5-10 sene sonra biri kalkar ben Fenerbahçe'ye şunu satacağım 50 milyon dolara der. Biz bunlarla mı uğraşacağız. O zaman, usul esatan önce gelir ve önemlidir. Biz bağışlayın kapatalım dedik. Bazen yazılmamış kurallar yazılmışlardan önemlidir. Ben sorumluluğumu yerine getirerek bunu söylemem gerekirdi. Sayın başkanın da bana cevap veriş şekli vardı. Burada bir yolsuzluk kesinlikle yok. Etik anlamda ileriye doğru bir yanlış durum olabilir. Burada Fenerbahçe karlıdır ancak yine Fenerbahçe ucuza mal alsın sizin şirketinizden almasın. Ben başkana inanıyorum. Bir yolsuzluk yok. Ancak etik olarak maliyeti yüksek olsun başka yerden alınsın razıyım. Ben başkanımzla "sen" diye konuşarak yanlış yaptım. Tansiyona kapıldım. Ama o da aynısı yaptı demek ki o da tansiyona kapılmış.

-ÖZEL UÇAK MESELESİ-

Anelka'da görüşmeler tıkandı ama sona ermedi. Burada da teşekkür etmek istiyorum, Oğuz Çarmıklı iyi bir Galatasaraylıdır, onu aradım, "bana sorma ama senin uçağın bana lazım" dedim. O da talimatı verdi ve uçak geldi. O sırada Anelka'nın avukatı beni aradı. Bir kez daha görüşme istedi. Pazartesi sabahı gecesi geldik ben 5'te yatmaya gittim, sabah 8'de başkan beni aradı ve tebrik etti, "oğlum büyük iş yaptın" dedi. Bazen "oğlum" derdi. Beni yere göğe koyamayan başkan o gün öyle bugün böyle konuşuyor. O gün Oğuz Çarmıklı'nın firmasının kestiği faturayı da Fenerbahçe ödemiştir. Son gün yapılmış bir transferdir, parayı bulursun ama uçağı bulamazsın. Fenerbahçe'nin de futbolcularını özel uçakla getirmesi kadar normal bir şey olamaz.

-TUVALET MESELESİ-

Başkanın ağzında sürekli bir sakız var. "Tuvalette oturduğun günleri unutma" diye. Onu da açıklığa kavuşturalım. Bir tuvalet meselesi var. 2001 zannedersem, milli maça gidiyoruz. Yönetici değilim. Aziz Yıldırım da uçakta. Değerli insanlar var uçakta. Uçak 6 artı 1 kişi. Ben de oradaki en ufak kişiyim. O bir kişilik yer de sivil havacılığın izin verdiği tuvaletin orada bir yer. O da Oğuz Çarmıklı'nın uçağıydı, tesadüf.
Ben de orada oturdum doğal olarak. Ben bununla ufalmam. Ben kendi uçağımda da hala aynı yere oturuyorum. Misafirlerimi öne oturtuyorum.

KaynaK

bu hakan biLaL kutLuaLp cok mantıkLı
konusuo tekrar fenerbahce yönetiminde görmek istediğim
akıLLı adamLarın içinde. . .

17 milyon dolara 4 tane genç güiza gibi forvet açıkcası ben bile alırım

ben güiza'nın futbolcu olduğundan bile şüpheliyim
bu adam geçen sezon nasil o kadar gol atabilmiş inanılır gibi değil yahu adam boş kaleye gol atamıyo

Geri