17 Hazİran 2007 "Öss" / Babalar GÜnÜ !

N i h i L

New member
Reaction score
0
Başta Tüm Türkiye Genelinde Öss denilen {[ kesmece :) ] sınavına girecek olan 2bucuk milyon arkadasımıza [ bırıde ben] yürekten basarılar dılıyorum.Hakkınızda hayırlısı neyse orası olur ınsallah.Mutlu olabılecegımız meslegı yapabılme sansını devlet bıze 3 saat gıbı kısa bı doneme sıgdırıyor..Bize de yılmadan bu 3 saatı en ıyı sekılde degerlendırmek kalıyor cevremızdekıler akrabalarımız komsularımı v.s kım ne derse desın gelın aldırıs etmeyelım bızler yapacagımıza ınanalım ve sınava gırelım bu bır maraton.Kazanmakta var kaybetmekte.
Son olarak sunuda belırteyım ulke genelınde % 9.8 lik bir kısım unv.. mezunu arkadaşlar bu da demek oluyor ki Yaklasık %91 lik bi bolum fakulte -yuksekogrenım mezunu degıl.
Bu standartlarda da fazla dusunup kafaya takmaya gerek yok sanrıım :)
Aynı gün içerisinde bir baska onem ihtiva eden durum ise --> Cok kıymetli eli opulesı babalarımızdır.Tüm babalarımızın Babalar Gününü Kutlarım...

girecek tüm arkadaşlara başarılar, strese gerek yok , dünyanın sonu değil "cidden" :)

Ben 3 sene önce gördüm o işi :=)
Sınava girecek arkadaslara bi kac tavsiye de ben vereyim
Çok çalışmış olabilrsiniz veya hiç çalışmamış olabilrsiniz ama asıl önemli olan o 3 saattir(bizim zmanaınmızda oyleydi su an kac bilmiyorum)
Ayrıca bu sınavi kazanmış olmanız birşeylerin başlangıcı olabilir ama kazanamamanız asla hiçbirşeyin sonu deildir

öss ye girecek olanlara başarılar dilerim..

:) babalara geliyoz valla sağolun arkadaşlar

react0r' Alıntı:
dünyanın sonu değil "cidden" :)
huseyın abı sen bu dedıgıne kendın ınandınmı:D:D:D

wala arkadaslar hepınıze cok cok basarılar dılıyorum ınsallah gonlunuzce olur Allah yardımcınız olsun...

ahanada ben yarın efsane geri dönüyor öss bitsin cliper1907 efsanesi devam etsin:D

pff bütün öss we yds ye giricek arkadaşlara başarılar diliorm :(

ayrıca tüm babaların babalar günü kutlu olsn :durdurun

bende yarın öss ye girceklerdenim benim gibi gircek arkadaşlara BAŞARILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ DİLERİM... HERKESE BAŞARILAR...

bende öss ye girecem bütün arkadaslara basarılar dilerim hepinizede tesekkur ederım

Allah hepinisin yardımcısı olsun Rabbim inşallah hepinizin gönlüne göre versin...

TÜm Girecek OLan Arkadaşlara BAşarılar diliyorum..

Allah YArdımcıları olsun..

Desenize bu sene Öss'de babalara geldiniz :)

Evet Bugun 17 Haziran 2007 --> Saat : 19:25
Evet arakdaslar sınavlarımıza girdik :)
ee peki durumlar nasıl :) neler yaptık bence cok kolay degilse bile
normalin altında bir sınavdı .
Sımdıde sıze o klasık ve igranc ıkı kelımeyı soruyorum :)
1 ) "NasıL" 2)"Geçti" [ Yaglı - yagsız :D:D:D ]

Hayatımın En Kötü Günüydü BU gün Off OffF Diğer ARkadaşlara Başarılar

Geri