17 Cd Lik Hatim Setiii

:( kimse bakmamışmı ya :( oysa ne güzel bişey :(

Arkadaşım gerçekten muhteşem bir paylaşım Allah razı olsun. Hepsini indirdim. Böyle birşeye ihtiyacım vardı. Ellerine sağlık ...

Ellerine sağlık dostum
smiley12ne.gif

dandini şeylere kıymet werilir hep zaten!

kardeş vcd de kullanabilirmiyiz bunları
sadece verimi yoksa

embaha' Alıntı:
kardeş vcd de kullanabilirmiyiz bunları
sadece verimi yoksa
YA KARDEŞŞŞ BEN PCDE DİNLİYORUM ARKADAŞLAR EVDE DİNLEMEK İÇİN İSTEDİLER CDYE ÇEKTİK VCD DE ÇALIŞMIYO BEN O KONU HAKKINDA Bİ KONU AÇTIM ŞURAYA Bİ BAK BELKİ BU KONUDA YARDIMCI OLUR BİRİSİ HEPİNİZ SAOLUN KARDEŞLERİM ALLAH RAZI OLSUN

http://hackhell.com/showthread.php?t=41981

boş bi konu olsa herkes meseaj atardı sen de haklısın

cagatay_ozd' Alıntı:
boş bi konu olsa herkes meseaj atardı sen de haklısın

saol kardeş zorla kimseye teşekkür ettiremeyiz her fikiree saygılıyım ama biraz daha duyarlı olmalıyız bence bu arada bunlar yukarda arkadaşın dedigşi gibi veri dosyası bunları winapm dosyasına çevirip vcd de dinleme şansımız yokmu bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yardıcı olsun lütfennn :(

Kur'an mucizesi budur...

İndirmek için linke tıkladım ve "Too many users downloading right now. Please try again later..." mesajını ilk defa Rapid'de gördüm işte kendi kendimize ne kadar hayıflansak da Kur'an mucizesi budur...

nozz' Alıntı:
İndirmek için linke tıkladım ve "Too many users downloading right now. Please try again later..." mesajını ilk defa Rapid'de gördüm işte kendi kendimize ne kadar hayıflansak da Kur'an mucizesi budur...

kardeş bunun açılımı nedir ne demek yani bu mesaj

pass' Alıntı:
kardeş bunun açılımı nedir ne demek yani bu mesaj

Hackhell'e yaklaşık üç-dört aydır takılıyorum ve bu sürede Rapidsahare paylaşım sitesinden Hackhell'li kardeşlerim sayesinde biçok dosya indirdim ama yukardaki mesaj gibi bir mesajı ilk defa Kur'an-ı Kerim Hatim setini yüklemek isterken gördüm. Bu mesajda İngilizce olarak "Şu anda pekçok kullanıcı bu dosyayı yüklemekte olduğundan isteğiniz mümkün değildir. Daha sonra tekrar deneyin." diyordu. İşte Kur'an-ı Kerim'e rağbet...

süpper ya saol kardeşimmm çokk hoş bi durum

Mod Arkadaşlar Ben Bu Konuyu Açtigimda Islam Ve Insan Bölümü Yoktu Ama şimdi Var Eger Mümkünse Oraya Taşinabilirmi Teşekkürler

indiriyorum dosyaları indirdikten sonra bakacağım vcd de neden dinleyemiyorsun diye eğer elinde sound encoder programı varsa formatını değiştirmeyi dene, dosyanın ses kalitesini yükselt, neronun müzik dosyası yazdırma seçeneğini kullandıysan eğer bu sorunu daha önce ben yaşamıştım. Nero da veri dosyası olarak yazdırmayı denemediysen dene. Benim indirmem biraz uzun sürer dosyaları ancak yarına bakabilirim. Paylaşım için sağol. İyi forumlar...

Geri