Maragoz
Köyün tekine yeni bir imam atanmış ama hocanın bir sorunu var osuruğu gelince tutamıyor neyse öğlen olur namaza cemaat olup dururlar 2. rekatta hocanın gazı gelir bir sıkar iki sıkar olaçağı yok carttt diye bırakır ama kimse çakmasın diyede ayağının altındaki tahtaları gıcırdatır derken arkadan bir ses gelir : eee hoca sesini benzettin kokusunu ne yapaçan....
KAdının doktora şikayetini anlatır : hocam benim bacağımın iç kısmında cinsel oragınımın yakınında siyah bir leke çıktı... Doktor bakar inceler alkollü pamukla siler tamam hanım efendi sorununuzu çözdum der yollar
aradan 2 gun gecer kadın aynı şikayetle gelir doktorda alkollu pamukla yine siler yollar aradan 2 gün daha gecer kadın gene gelmiş doktor dayanamaz sorar: hanfendi kocanız marangozmu ?? kadın der aaa nerden anladınız falan doktor cevabı koyar kocana söyle bir daha amını yalarken kulağındaki kalemi çıkarsın
------------------------------
KraL
maymunun teki ormanda açmış rakıyı yanında kırmış cevizi demleniyor derken zurafa çıkmış demiş hayrola kardeş ne yapıosun maymunda ne yapım yiyom içiom aslanın karıya vuruom demiş zurafa tövbe tövbe sarhoş bu demiş gitmiş derken tilki gelmiş oda sormuş hayrola maymun kardeş ne yapıon maymundan yine aynı cevap : ne yapım yiyom içiom aslanın karıya vuruom demiş tilki gitmiş bunu krala ispitlemiş kral bir hışımla maymunun yanına gelmiş ne yapıon lan sen burda demiş maymunda hiç istifini bozmadan ne yapayım ya demiş kralım yiyom içiom Amcık Amcık konuşuom ...
-----------
Eşantiyon Fıkra :
Bizim temel kerhaneye gitmeye karar verir ve çıkar yola
Kerhaneye varır tam içeri girecek cama bakar Camda 20 YTL yazıyo
İçeri girer kerhane nin PEZO su gelir temel e kadınları gösterir temel birini beğenir içeri girerler
temel kadına da sorma gereksinimi hisseder
Temel : Fiyat ne kadar ?
Kadın : 50 YTL
Temel : Ama camda 20 yazıyodu
Kadın : O zmn gitte camı Sik
------------
Temelle dursun her zamanki gibi 2 ii arkadas
Dursun yurt dışındayken temel hastalanıyor ve doktora gidior
doktor temele hastalıgından kurtula bilmesi çin tek bi yolun oldugunu soyluyor
Temelin hastalıkan kurtulabilmesi için kadın göğsündan süt içmesi gerek
Temelin çevresindeki tek kadında Dursunun karısı Fadime
Temel bi gün ölüm korkusuyla gidip her şeyi fadimeye anlatıyor
Dursunda yokken bana bi yardım et ne olur dior ve fadime de dayanamayım kabul ediyor
Çıkartıyor göğüslerini temelde başlıyor emmeye
aradan 2 dakka geçiyor fadime iice tahrik oluyor ve temele soruyor
Fadime : Temel canın başka bişi de istiyosa çekinme sole
Temel : yok bacım hiç olurmu ole şey
Fadime : Temel eğer istiyosan çekinme
Temel : Yok bacım yok
Fadime : Bak hiç önemli değil Dursunda yok
Temel : O zmn bacım bu bole gitmiyo yanında birazda Bisküvi alabilirmiyim
----------------------------------------
Köyün tekine yeni bir imam atanmış ama hocanın bir sorunu var osuruğu gelince tutamıyor neyse öğlen olur namaza cemaat olup dururlar 2. rekatta hocanın gazı gelir bir sıkar iki sıkar olaçağı yok carttt diye bırakır ama kimse çakmasın diyede ayağının altındaki tahtaları gıcırdatır derken arkadan bir ses gelir : eee hoca sesini benzettin kokusunu ne yapaçan....
KAdının doktora şikayetini anlatır : hocam benim bacağımın iç kısmında cinsel oragınımın yakınında siyah bir leke çıktı... Doktor bakar inceler alkollü pamukla siler tamam hanım efendi sorununuzu çözdum der yollar
aradan 2 gun gecer kadın aynı şikayetle gelir doktorda alkollu pamukla yine siler yollar aradan 2 gün daha gecer kadın gene gelmiş doktor dayanamaz sorar: hanfendi kocanız marangozmu ?? kadın der aaa nerden anladınız falan doktor cevabı koyar kocana söyle bir daha amını yalarken kulağındaki kalemi çıkarsın
------------------------------
KraL
maymunun teki ormanda açmış rakıyı yanında kırmış cevizi demleniyor derken zurafa çıkmış demiş hayrola kardeş ne yapıosun maymunda ne yapım yiyom içiom aslanın karıya vuruom demiş zurafa tövbe tövbe sarhoş bu demiş gitmiş derken tilki gelmiş oda sormuş hayrola maymun kardeş ne yapıon maymundan yine aynı cevap : ne yapım yiyom içiom aslanın karıya vuruom demiş tilki gitmiş bunu krala ispitlemiş kral bir hışımla maymunun yanına gelmiş ne yapıon lan sen burda demiş maymunda hiç istifini bozmadan ne yapayım ya demiş kralım yiyom içiom Amcık Amcık konuşuom ...
-----------
Eşantiyon Fıkra :
Bizim temel kerhaneye gitmeye karar verir ve çıkar yola
Kerhaneye varır tam içeri girecek cama bakar Camda 20 YTL yazıyo
İçeri girer kerhane nin PEZO su gelir temel e kadınları gösterir temel birini beğenir içeri girerler
temel kadına da sorma gereksinimi hisseder
Temel : Fiyat ne kadar ?
Kadın : 50 YTL
Temel : Ama camda 20 yazıyodu
Kadın : O zmn gitte camı Sik
------------
Temelle dursun her zamanki gibi 2 ii arkadas
Dursun yurt dışındayken temel hastalanıyor ve doktora gidior
doktor temele hastalıgından kurtula bilmesi çin tek bi yolun oldugunu soyluyor
Temelin hastalıkan kurtulabilmesi için kadın göğsündan süt içmesi gerek
Temelin çevresindeki tek kadında Dursunun karısı Fadime
Temel bi gün ölüm korkusuyla gidip her şeyi fadimeye anlatıyor
Dursunda yokken bana bi yardım et ne olur dior ve fadime de dayanamayım kabul ediyor
Çıkartıyor göğüslerini temelde başlıyor emmeye
aradan 2 dakka geçiyor fadime iice tahrik oluyor ve temele soruyor
Fadime : Temel canın başka bişi de istiyosa çekinme sole
Temel : yok bacım hiç olurmu ole şey
Fadime : Temel eğer istiyosan çekinme
Temel : Yok bacım yok
Fadime : Bak hiç önemli değil Dursunda yok
Temel : O zmn bacım bu bole gitmiyo yanında birazda Bisküvi alabilirmiyim
----------------------------------------