15 dakikada bir yemezse ölecek

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Sadece 21 kilogram ağırlığında olan Lizzie Velazquez adlı genç kızın 15 dakikada bir yemek yemesi gerekiyor.

ABD'de yaşayan 21 yaşındaki Velazquez, anoreksik değil; sadece kilo almasını engelleyen, nadir görülen bir hastalık yüzünden her gün 60 kez yemek yemezse kilo veriyor.

İngiliz Gazetesi Daily Telegraph'ın haberine göre, İletişim Fakültesi'nde okuyan genç kız, günde 8.000 kalori almasına rağmen 21 kilonun üzerine çıkamıyor.

"Sürekli tartılıyorum, yarım kilo alsam bile çok seviniyorum. Enerji seviyemi yüksek tutmak için her 15 dakikada bir yemek yiyorum. Tatlı, çikolata, dondurma, çörek, börek, tavuk, pizza, tüm kalorili yiyeceklerden yiyorum."

lizziethegirlwiththeski.jpg

lizzie6203x467.jpg

lizziethegirlwiththeskit.jpg

lizziethegirlwiththeskix.jpg

lizziethegirlwiththeskix.jpg

lizziethegirlwiththeskit.jpg

lizziethegirlwiththeskia.jpg

lizziethegirlwiththeskin.jpg

lizziethegirlwiththeskia.jpg

lizziethegirlwiththeskii.jpg

lizziethegirlwiththeskin.jpg

lizziethegirlwiththeskifq.jpg

lizziethegirlwiththeskis.jpg

lizziethegirlwiththeskimd.jpg

Bizim Şikayetimiz Başkasının HayaLi İşte.
Çok Şükür...

bende 52 kiloyum diyo kızıyorum çok kötü bir durum

buna rağmen çok neşeli görünüyor buda güzel :) ..

Belki akraba evliliğinden olmuştur...

Senin gibi mi ?? Bravo böLe bi konuda biLe mantık dışı espiri yapmaya çaLışıyorsunuz.. Ne diyim ki size ??

Allah yardımcısı oLsun..Gerçekten çok zor..

MozoLe Miяach;5088882' Alıntı:
Senin gibi mi ?? Bravo böLe bi konuda biLe mantık dışı espiri yapmaya çaLışıyorsunuz.. Ne diyim ki size ??

Allah yardımcısı oLsun..Gerçekten çok zor..

Kardeş kendinde misin ben gülücük şareti yapmışmıyım.

Az efendi olun saldırmak için yer aramayın...

Kardeş kendinde misin ben gülücük şareti yapmışmıyım.

Az efendi olun saldırmak için yer aramayın...

Ne saLdırmasından bahsedıyorsun ?? gerçi hoş evrim yüzünden 7/24 evrim teorisine aykırı adamLarLa tartıştıgın ıcın bunuda o tartışmaLardan bırı sandın sende hakLısın..GüLücük yapsan noLur yapmasan noLur.. BöLe bı rahatsızLıgın akrabağa evLiLiginden oLmayacagını bıLmıyormusun ?? İşte buna güLerim ben.. :)

MozoLe Miяach;5088905' Alıntı:
Ne saLdırmasından bahsedıyorsun ?? gerçi hoş evrim yüzünden 7/24 evrim teorisine aykırı adamLarLa tartıştıgın ıcın bunuda o tartışmaLardan bırı sandın sende hakLısın..GüLücük yapsan noLur yapmasan noLur.. BöLe bı rahatsızLıgın akrabağa evLiLiginden oLmayacagını bıLmıyormusun ?? İşte buna güLerim ben.. :)

Başlığı okudun mu nadir görülen diyor bende belki yakın aileden olur dedim.
Şimdi benim günahımı aldın ne olacak?

Geri