15’lik kız 152 kadeh içki içiyor

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

602015_detay.jpg

İngiltere’nin Yorkshire Bölgesi’ndeki Bridlington kentinde yaşayan 15 yaşındaki Nicola Weaver, her hafta 13 litre şarap, 10 şişe bira ile bir şişe votka ve günde 20 sigara içiyor.

Bu alışkanlığından ötürü geçen cumartesi günü fenalaşıp hastaneye kaldırılan kız, alkol bağımlısı olduğunu kabul etmiyor ve her türlü tedaviyi reddediyor.

Weaver, “Bu benim yaşımdaki birisi için çok normal. İçki içmek çok eğlenceli ve bırakmayı düşünmüyorum” diyor.

14 yaşında başlayan alkol bağımlılığından sonra, okula haftada sadece 2 gün giden Weaver’in durumu, eşinden ayrı olan annesini endişelendiriyor.

kaynak

Bu İçmiyor Sünger Gibi Çekiyor Resmen
Eline Sağlık İlhan Abi :)

Peki habertürk inandık. Tabloid gazete haline geliyorsun günden güne... İlk çıktığında nasılda umutluydum.

Günde

6 Kadeh Şarap
1.5 Şişe Bira
1 Duble Votka'ya Denk Geliyor..
1 Paket Sigara

Ciddi Birşey Değil Büyütmeyin :)

kızın lokmasınımı saymışlar :closedeyes:

Bu kızın 2 katı tüketim yapıyorum bi haberim çıkmadı yazık be..BöyLe medya oLmaz oLsun..:bored:

Mert ayıpsın senin reklamını yapıyım istersen :):)

MiLLiyet gazetesi demi yine ?? zaten biLiyordum miLLiyet iLe bi yakınLığın oLdugunu şimdi açık açık bizzat kendin söyLedin..Sen şimdi 1'e 5 ekLer mert kahvaLtıda çay yerine viski içiyor dersin aman aman..:laugh:

MozoLe Miяach;5286839' Alıntı:
MiLLiyet gazetesi demi yine ?? zaten biLiyordum miLLiyet iLe bi yakınLığın oLdugunu şimdi açık açık bizzat kendin söyLedin..Sen şimdi 1'e 5 ekLer mert kahvaLtıda çay yerine viski içiyor dersin aman aman..:laugh:

Başka şeylerde ekleyecektim sen anladın onu :):):):)

Demekki içtiklerinde gözü kalmıs haber yapan medyanın

Geri