14 yaşındaki Iraklı kıza tecavüz eden Amerikalı askere 110 yıl hapis cezası

ISHYnum846

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
14 yaşındaki Iraklı kıza tecavüz eden Amerikalı askere 110 yıl hapis cezası

sapik.jpg

Iraklı sivillere yönelik işledikleri suçlardan dolayı yargılanan bazı Amerikan askerlerinin cezaları belli oldu. Irak'ta geçtiğimiz yıl 14 yaşındaki Iraklı bir kıza tecavüz ettikten sonra kızı ve ailesini öldürmekten suçlu bulunan ABD'li asker Jesse Spielman, 110 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'nin Kentucky eyaletine bağlı Fort Cambell'da askerî mahkemece yargılanan 23 yaşındaki er Spielman, ırza geçme, ırza geçme amaçlı haneye tecavüz ve ağır cinayet suçlarından 110 yıl hapis yatacak. Spielman, aynı suçtan yargılanan 4 asker arasında en yüksek hapis cezasına çarptırılan asker oldu. Daha önce suçlarını itiraf eden diğer 3 asker, 5 ile 100 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmıştı. 26 Nisan 2006'da Hamdaniye'de masum bir Iraklının öldürülüp, olaya çatışma süsü vermeye çalışılmasıyla ilgili davada da bir deniz piyadesi 448 gün hapis cezası alıdı. Adam öldürmekten suçlu bulunan müfreze komutanı deniz piyadesi Çavuş Lawrence Hutchins'e ise 15 yıl hapis cezası verildi.

Kaynak

şerefsiz yaratıklara bu ceza az bile kellesini kesmek lazım !!!

bence onlara 110 yıl tecavuz edip olduremli

inanmıyorum bunların o askerleri 110 yıl hapiste tutacaklarına bunlar sadece kamuoyunu rahatlatmak ve biz hak edenlere cezasını veriyoruz imajını yaratmak için yapılan şeyler madem öyle hak hukuk peşindeler neden savaşta öldürdükleri o kadar insan için tüm askerlerini hapse atmıyorlar bunların kanında var adilik o yüzden bunlara 110 yıl değil köküne ömür boyu mokoko

yalandır milletin içini rahatlatmak için yapılmış 1 oyundur bu kişiyi piyon olarak kullanmışlardır.

ön kapıdan alıp arka kapıdan dışarı salınıvermezlerse ben de hiçbişey bilmiyorum!!!

kesinlikle yalandır hem sadece bu değilki bunun gibi bir sürü var
ırakta okadar ölen zarar gören insanın günahı hep o talabani ve barzaninin boynunadır pislik abd yi ırağa bıraktılar saddama ırağa böyle yapan amerika acaba gelecekte o ermeni tohumlarına ne yapar işte bunu düşünememişler amerikanın elinden gelse hepsini bir kaşık suda boğar

allah onları af etmesin

Geri