14 PKK'lının Öldürüldüğü görüntüler

en büyük türkiye, ne mutlu türküm diyene. ulan şerefsizler bu memleketin ekmeğini yiyorsunuz bu memleketin imkanlarından yararlanıyorsunuz. niye bu hainlik. Hepinizin sonu yukarıdaki köpekler gibi olacak bunu unutmayın.

Türk ordusuna güvenimiz sonsuz. Şehitler ölmez vatan bölünmez

"pkk kongra gele ait 14 leş girdikleri çukurda Şanlı Türk Ordusu tarafından öldürüldü.. "

gururumdan çatlicam resmen.. :durdurun :clap

Vatan Sagolsun..

Ne mutlu Türk'üm diyene...

Artık kuzey ırakta bizim s.. gidin kendinize başka bi toprak arayın a.q mun ayrılıkçı kürtleri
Osman paşa onlar geberdikleri yerde kalır onların hakkı budur diyor...Ya kaçacaksınız ya da sonunuz bu olacak
Türk tarihinde hangi teknolojiye hangi güce boyun eğmiş ki köpeklere eğecek

Türk'sen Övün değilsen İTAAT ET!

lan bölü şeref***lik görmedim yawwww yeter artık ya si**tiğimin oro***pu çocukları şeref*** pkklılar

VATAN HAİNİ Pİ*LER İLLAHA BANA KÜ*ÜR ETTİRECEKLER YAW

arkadaşlar bende su anda askerlik gorevımı yapmaktayım ve 35 gunumun kalmasına ragmen bende onların yanında carpısmak ıcın can atıyorum MEHMET AKİF ERSOYUNDA SOYLEDİĞİ GIBI..

KİM BU CENNET VATANIN UĞRUNA OLMAZKİ FEDA ?
ŞÜHEDA FIŞKIRACAK TOPRAĞI SIKSAN ŞÜHEDA
CANI CANANI BÜTÜN VARMI ALSINDA HÜDA
ETMESİN TEK VATANIMDAN BENİ DÜNYADA CÜDA

yaw burada bi yanlislik var,bu serefsizlerde sonuna kadar savasicak onur yok zaten tum icraatleri pusuya dusurup g.tlerini saglama almaya calismak bildiginiz gibi...muhtemelen o siginagin baska bi cikisi vardi bunlarda biraz catisip dara geldiklerinde kacmayi dusunmuslerdir roketleri hesaba katmamislardir

başka yolu yok ya adam gibi yaşarlar yada cehenneme erken giriş yaparlar .

HEPİMİZ MEHMETİZ, ŞEREFSİZLERİN ANASINI *İKERİZ !!!

ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene

bİr TÜrk Bİr DÜnyaya Bedeldİr

Akilli Olsun Herkes!!!!!!

14 pkk ölüdüüüü

eine saglık abi cok guzel bi haber videosudu umararım ki yakın zamanda da diger serefsiz pkklılar oldurulur

Allah Hepsİnden Razi Olsun KardeŞlerİmİn Sİz YataĞinizda Rahat Uyuyun Dİye Bİz Variz ArkadaŞlar..

hepsinin eli dert görmesin daha cok kelle istioruz köklkerini kurutsunlar köpeklerin

en ii pkk lı ölü pkk lıdır.....................

türk askerinin ellrine sağlık biz TÜRK'üz bu serfsizlerinde kökünü kazıcaz....

Dünya dan 14 o.c eksilmi$..

DArısı Dİğer o.c ların Ba$ına..

bütün a.. k... o... ç... sonu böyle olacak sizi böcek gibi ezicez...bekleyin çok az kaldı....

Geri