daredevil_off
PiS YoLuK
- Reaction score
- 0
Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın
Ayları geçti ayrılık,sen delisin
Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın
Ayları geçti ayrılık sen delisin...
Ayrılıkta aşka dahilse,neden bu kadar üzülür insan..Birgün bitmek varsa ihtimalde,neden bu kadar dağılır insan...Söz verip gitmek varsa,neden yeminler eder insan...
Ayrılmak dahildir aşka ama aşk ne olacağına aldırmaz hiç.Sonu yokoluşa gitsede çok giren vardır o yola...
Derttir insanda bi daha görememek..Derttir bi daha sesini duyamamak...Acıdır insanda güzel günleri hatırlamak...Sızıdır kalpte sevgilinin vefasızlığı...Yokolmaktır kalpte onu başkasıyla düşünmek...
Bu yüzdendir ki insan üzülür bitip,yitenin ardındın..Dağıtması serseriliğinden yada güçsüzlüğünden değildir...
Yapma yapma
Sendemi aklıma sığmıyor sendemi
Senmisin herşeyi silmekten bahseden
Böyle gitmek varmıydı...
...Sorun çoktur boş bakan gözlere..Sen baktıkça beynin vazgecer sormaktan...Sonra kalpten bi atık yayılır tüm vücuduna...Acıtan,dağıtan,ağlatan bi atık...
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var....
Sözler versende kendine,o yine çıkar durur hayaliyle...Olmazsa rüyalarda...Durdursan kulaklarında....
Silersin resimlerini,rafa kaldırırsın aldığı eşyaları,herşeyini....Sevdiği şarkıları dinlemezsin hiç..Adından söz ettirmezsin...
Bi tek rüyalarda haykırırsın ona...Bi tek alkollüyken kıyamazsın....Raftan çıkarır bakarsın hediyelerine,size ait olan herşeyine...Belki dayanamaz ağlarsın,belki çok sıkışır kalbin kaldırırsın....
Zaman unutmayı öğretemez.Zaten gerçekten sevmişsen bi köşede anıların kalsın istersin..Zaman başka şeyler öğretir insana..Savaşmayı,hayata dönmeyi,onsuzluğu kabullenmeyi,başını kaldırmayı...{?}
Allah çok büyüktür,bilirsin...Bişeyler alırken başka şeyler verir sana...Kimbilir günün birinde...İşte son günler böyle düşünürsün...Acın soğuduğu zamanlar...Başını kaldırdığın zamanlar...
alıntı..