128 GB kapasiteli USB bellek

yalimm

New member
Reaction score
0
Kingston'un piyasaya sürdüğü DataTravel 200 USB bellek 128 GB kapasiteye sahip.

kingston_128gb_haberici.jpg

Hafıza ürünleriyle tanınan ABD merkezli Kingston'un DataTraveler ailesinin yeni üyesi olan USB bellek devasa bir kapasiteye sahip. Tasarımları da yenilenen DataTraveler ailesinin 200 kod isimli bu yeni üyelerinin 32, 64 ve 128 olmak üzere 3 farklı bellek seçeneği bulunuyor.

USB 2.0 bağlantısını kullanan cihazlar gizlenebilir bir USB yuvasına sahipler. Belleklerin 128 GB kapasiteli modelinin fiyatı 546 dolar (ABD fiyatı) olarak açıklandı. Daha mütevazi kapasiteler sunan 32 GB'lik model 120, 64 GB'lık model ise 213 dolardan satılacak.

oh bu teknoloji varya beni hasta ediyo oluyorum teknolojiye hele yonga teknolojisine adamlar resmen mucizeler yaratuyo. en buyuk sanatcılar elektronikçiler abii

Hey Maşallah yok mu arttıran....

cok şükür benimkini geçemediler 160 gb hdd var 500 gb lıkda harici var :D

bende kingston un 2 GB lık flash belleği var THOSIBA nında 500 GB lık Taşınabilir Harddisk i var bitanede bilinmeyen marka 128 GB lık bir Taşınabilir Harddisk daha var onlar bana yetiyo THOSIBA nın harddisk i sigara kutusu kadar bişey zaten ve hiç ağır değil dışı metal o yüzden bunlardan daha iyi vazife görüyo çantada rahatlıkla taşınıyo ama yinede cepte 128 GB ın olmasıda fena olmaz herhalde :hhmanD

ebay a gidin adamlar 16 gb flash belleği 15-16 dolara açık arttırmada satıolar yanlız dikkat edin gelenler hack li çıkıyoo 2 gb gibi mesela :d

ya bu teknoloji adamı mahvediyo parasız bırakıyo :D

ya arkadaşlar. bilen varsa bi yardım etsin.
bi halt yedim 64 gb usb bellek aldım.
format atcam diye yırtnıyom. olmuyo. içindeki dosyaları sildirmiyor. en azından format atayım dedim.
bi bilen varsa lütfen yardım

ufff adamlar yapmış yapacaklarını helal olsun :)

Fiyatı aşağıya çekseler sürümden kazancaklar ama işte:D

Geri