12 yaşındaki çocukla basıldı !

CıngıL Beng

target Love
Reaction score
0
Kocaeli’de 32 yaşındaki M.D., 12 yaşındaki kız çocuğu ile uygunsuz bir halde basıldı.

12_yasindaki_cocukla_basildi.jpg

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, 12 yaşındaki kız çocuğuyla bir otomobilin içinde uygunsuz halde yakalanan kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Sekapark’ta yapılan rutin kontrol sırasında camlarına perde çekili bir otomobil tespit edildi.

Otomobili kontrol eden polis ekipleri 32 yaşındaki M.D. ile 12 yaşındaki kız çocuğu A.Ç’yi uygunsuz halde yakaladı.

Gözaltına alınan M.D, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan zanlı M.D’nin bir apartmanda kapıcı olarak görev yaptığı ve arkadaşının kızı olan A.Ç. ile yaklaşık 1 yıldır ilişkisi olduğu öğrenildi. A.Ç’nin Cumhuriyet savcısının talimatıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kuruluna gönderildiği bildirildi.

CıngıL Beng :

Sapıklık bu nerde kime ne yapacağı belli olmaz.

Şu pisliklere adam gibi bir ceza verelim diyen yok...Önce şuclu bunlar sonra bunları ıkı yatırıp içerde serbest bırakanlar

yeri geldimi iranı kınarlar bak iranda bunu yapana idam cezası var. burada da öyle birşey olsaydı bu gün o ş*****iz onu yapabilirmiydi.

bizim zamanımızda yoktu bunlar şimdiki gençler çok hızlı

(=

:=) yahu genç dediğin kızda 12 yaşında çocuk yazık o kızcağıza şer... herifi lanetle kınıyorum yoksa azımı bozacam bozdumda burda yazamıyorum...

hımmmm.. hocam kızdan bahsediyorsun ama daha ergen olmayan ve hayatın ne olduğunu bilmeyen birine suç aramak bence suçtur :D

dostum bunun hayatla değil eğitimle alakası var o kız şimdi gidip başkasını bulmıcakmı sanıyosun. bu kızı bu hale getiren asi yapan buna yönelten ailesidir. buda ülke eğitimsizliğindendir. seksi cinselliği öcü gibi gösterirsen bilgilendirmezsen denemek için elinden geleni yapar. burda uzun uzadıya yazardımda çok hastayım cümle toparlayamıyorum. eğitimsizlikten işte hep bunlar eğitim şart =)

dostum bunun hayatla değil eğitimle alakası var o kız şimdi gidip başkasını bulmıcakmı sanıyosun. bu kızı bu hale getiren asi yapan buna yönelten ailesidir. buda ülke eğitimsizliğindendir. seksi cinselliği öcü gibi gösterirsen bilgilendirmezsen denemek için elinden geleni yapar. burda uzun uzadıya yazardımda çok hastayım cümle toparlayamıyorum. eğitimsizlikten işte hep bunlar eğitim şart =)

hangi aile kızına kızım gidip el alemle böyle şeyler yapma demişki ben sadece yaşa bağlıyorum ergen bile değil zorla yapmadığı ne malum suç kızın olmamalı... kız adamı zorlamışsa bile adam 32 yaşında olmaz falan diyemezmiydi. nefis önemlidir sahip çıkmasını bilmeli

hangi aile kızına kızım gidip el alemle böyle şeyler yapma demişki ben sadece yaşa bağlıyorum ergen bile değil zorla yapmadığı ne malum suç kızın olmamalı... kız adamı zorlamışsa bile adam 32 yaşında olmaz falan diyemezmiydi. nefis önemlidir sahip çıkmasını bilmeli

herkesi kendin gibi düşünüo zannediyosun dostum. bu dünyada seri katiller manyaklar pskopatlar yokmu. böle zihniyeti bozuk macera arayan kızlar olmasıda normal. zorla olsa arabada deil daha az yakalanabilcekleri bi mekanda olurlardı. 32 yaşındaki adam sapıktır kızda asi'dir birbirlerini bulmuşlar. şimdi o kıza daha fazla baskı olcak dayaktan gebericek. ailesinden intikam almak için daha bile fazlasını yapıcak. yokmu bunun örnekleri. yok diyen hayal görüyodur

Hiç de şaşılacak bir durum değil.
Çok sık olan şeyler bunlar inanın.
Kötü çok kötü.

Narkoz vermeden kökten keseceksin.Başka da ceza sökmez heralde...

12 yaşındaki bı kızın hiç sanmıyorum ki bu tip işler yapacağını 12 yaşında daha ilk okula gidiyo farkındamısın yaşananlar eğitimle alakalı ama o 30 yaşına gelmiş pezonun ve onun gibi insanların eğitimi ile alakalı..

bu arada sana da geçmiş olsun salgın var bu ara herkez hasta :D

herkesi kendin gibi düşünüo zannediyosun dostum. bu dünyada seri katiller manyaklar pskopatlar yokmu. böle zihniyeti bozuk macera arayan kızlar olmasıda normal. zorla olsa arabada deil daha az yakalanabilcekleri bi mekanda olurlardı. 32 yaşındaki adam sapıktır kızda asi'dir birbirlerini bulmuşlar. şimdi o kıza daha fazla baskı olcak dayaktan gebericek. ailesinden intikam almak için daha bile fazlasını yapıcak. yokmu bunun örnekleri. yok diyen hayal görüyodur

eee ne diyim o zaman canları cehenneme ama şuda bir gerçek ki kız adama gel böyle birşey yapalım dememiştir bunu yapanda gene adamdır kısacası tek suçlu adamdır...

geçmiş olsun hastaymışsın :D şifayı kapmışın :)

12 yaşındaki bı kızın hiç sanmıyorum ki bu tip işler yapacağını 12 yaşında daha ilk okula gidiyo farkındamısın yaşananlar eğitimle alakalı ama o 30 yaşına gelmiş pezonun ve onun gibi insanların eğitimi ile alakalı..

bu arada sana da geçmiş olsun salgın var bu ara herkez hasta :D

dostum anlatamıyorum galiba. mantıklı düşünüyosunuz, sapık değilsiniz, adam öldürmezsiniz, kedi kesmessiniz falan dimi?

e dolayısıyla 12 yaşında gelip bi kız önünüzde açsa bile yatmazsınız. bu sizin normal olduğunuzu gösterir.

ama bu dünyada normal olmayan insanlarda var diyorum. kız istemese adam napabilrki. büük ihtimalle netten tanışmışlardır. kızın içinde vardır. eminim bu kız daha sonra yine birini bulucak yine yapıcak.

evet ben cümle kuramıyorum. kitlendim. eğitim şart :lol:

kardeşim benim eğitim şart kesinlikle doğru bu tip olaylar hep oluyor aynı şeyleri söylüyoruz zaten bizim demek istediğimiz 12 yaşında kızcağız daha oyun çağında neredeyse o kız o şerefsize güzel bi eğitim vereceksin onun gibi rahatsız insanlar görerek öğrenmeyi anlayacaklar eğitim işte...

Zaten bizim millette hep böyle, erkekler suçsuz ...Tecavuzede uğrasa tacıze de uğrasa daha yaşı 12 bile olsa bütün suç kızındır !!!!Belkide zorla adama sürtünmüştür , baştan çıkarmıştır kimbilir!!

Kız istemese ne yapabılır ki!!! Herşeyiiii yapabilir hemde herseyı !! Bir erkek gücüyle bayanın ki bir mi? Üstelık bu daha 12 yasında bir çocuksa! hatta bunu mılyonalrca kişinin önünde yapabilir..Neden mi? Çünkü kimse kalkıp ne yapıyosun demez ..umursamaz bencıl bır toplum olduk çünküBir kez daha anlıyorum ki o adamdan daha suçlular var bu ülkede suçluyu neredeyse aklayıp suçsuzu idama göturecek kafalar..

Zaten bizim millette hep böyle, erkekler suçsuz ...Tecavuzede uğrasa tacıze de uğrasa daha yaşı 12 bile olsa bütün suç kızındır !!!!Belkide zorla adama sürtünmüştür , baştan çıkarmıştır kimbilir!!

Kız istemese ne yapabılır ki!!! Herşeyiiii yapabilir hemde herseyı !! Bir erkek gücüyle bayanın ki bir mi? Üstelık bu daha 12 yasında bir çocuksa! hatta bunu mılyonalrca kişinin önünde yapabilir..Neden mi? Çünkü kimse kalkıp ne yapıyosun demez ..umursamaz bencıl bır toplum olduk çünkü.

erkek suçsuz demiyorum ünlem işareti kullanmanız etkilemiyor açıkçası. ortada bi şerefsizlik olduğu doğru ama her insanın normal olmadığını anlamak bu kadar zor olmamalı. postlardan çıkardığınız bu anlam hayret verici halbuki anlatmak için baya baya açık yazmıştım =)

Geri